Klubbstevne 24.02.2018

Postet av Ålgård rideklubb den 24. Feb 2018

Det var en flott dag å arrangere klubbstevne på denne lørdagen, i fint vintervær. Litt kjølig for tilskuerne kanskje, men slik er det i denne sporten, man må bare kle seg godt. Mange fine runder har der vært, men i dag ble det litt flere feilpoeng blant skolerytterne enn det vi er vant til å se på klubbstevnene. Dette kan skyldes baner med høyere vanskelighetsgrad, vinter yre hester, eller annet. Men det tok heldigvis ikke humøret fra rytterne. Godt ridd alle sammen.

De 3 privatrytterne som stilte til start i siste klasse leverte alle flotte runder. Spennende ble det også ettersom alle 3 gikk videre til fase 2 hvor både feil og tid teller. Da har det en tendens til at rytterne gir litt ekstra på for å få beste tid, og da kommer feilene fort. Gina og Felix klarte å holde nullen som første ekvipasje ut, og dette holdt til seier ettersom Andrea og Sara begge fikk 4 feil i 2.fase. Flott underholdning.

Da er det bare å glede seg til neste klubbstevne:-)

Arctic Equestrian Games (AEG) 14.02 - 25.02.2018

Postet av Ålgård rideklubb den 17. Feb 2018

Årets AEG går i disse dager av stabelen i Oslofjord Convention center i Stokke, utenfor Tønsberg. Her er det klasser i sprang, dressur, showklasser, unghest klasser, og høydehopping. Der er klasser for hest og ponni. Her deltar også ryttere fra andre nasjoner som Finland, Sverige, Danmark, Egypt, Ukraina, osv., og 2 ekvipasjer fra ÅRK.

Det er ikke bare her lokalt at været har bydd på utfordringer de siste dagene. På AEG ble det litt dramatikk ettersom det ene oppvarmingsteltet blåste ned. Dette førte til at oppvarmingen krevde sitt. Heldigvis er stevnearenaen veldig flott å ri i, så det veier litt opp for krevende forhold før selve konkurransen. Ellers er det mye byggeaktivitet på området i disse dager. Dette er ikke alltid enkelt når det er hester vi håndterer. Men alt i alt et kjempearrangement med mye sosialt, flotte sportslige prestasjoner, og til og med cowboyfest.

Våre ekvipasjer har ridd denne første helgen av arrangementet, og har hatt flere flotte runder. De har gjort en kjempeinnsats. Veldig kjekt at dere har tatt turen og representert klubben på en sånn flott måte.

Ekvipasjene som representerte ÅRK denne helgen var Kristin Østerhus med Cover Girl W og Ingelin Maria Eliassen med Lenardo 10.

Det ble hele 2 flotte plasseringer denne helgen, gratulerer!:

6.plass til Kristin med Cover Girl i 1.15m fredag.

4.plass til Kristin med Cover Girl i 1.15m lørdag.

Resultater

Torsdag

CSIAm-B Two Phases (274.5.3) 1.10m - Bronze Tour

Kristin med CG hadde 4 feil i 1.fase og endte på 20.plass. Ingelin med Lenardo ble dessverre eliminert. Der var 40 startende i klassen.

Fredag

CSIAm-B Table A (238.2.1) 1.15m - Bronze Tour

Kristin med CG hadde 0 feil og endte på 6.plass (plassering). Ingelin med Lenardo fikk 4 feil og endte på 21.plass. Der var 38 startende i klassen.

Lørdag

CSIAm-B Two Phases (274.5.3) 1.15m - Bronze Tour

Kristin med CG hadde 4 feil i 2.fase og endte på en flott 4.plass (plassering). Ingelin med Lenardo ble dessverre eliminert. Der var 37 startende i klassen.

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsorden.

3. Velge dirigent, sekretær, samt 2 representanter til å underskrive protokollen.

4. Behandle idrettslagets årsmelding.

5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.

6. Behandle innkomne forslag.

7. Fastsette medlemskontingent.

8. Vedta idrettslagets budsjett.

9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.

10. Foreta følgende valg:

a) Leder og nestleder

b) 4 styremedlemmer og 2 vara medlem.

c) Øvrige valg i henhold til årsmøte vedtatt organisasjonsplan.

d) Revisor og vara revisor

e) Representanter til ting og møter i de organisasjoner idrettslaget er tilsluttet.

f) Representanter til Valgkomiteen for neste årsmøte leder, 2 medlemmer + 1 varamedl

Forslagene må være sendt styret innen 2 uker før årsmøtet avholdes (senest 27. februar). Forslagene sendes på mail til post@algard-rk.no

Styret

07.02.2018

L-stevne Rogaland Rideklubb 02-04. februar 2018

Postet av Ålgård rideklubb den 4. Feb 2018

Denne helgen ble det arrangert landsstevne på Rogaland Rideklubb. Fredagen startet forrykende, og ÅRK sine ekvipasjer forsynte seg godt av premiebordet. Rytterne våre fortsatte å levere resten av helgen også, med mange flotte nullrunder og flere premier.

Kaldt har det vært, men med strålende fint solskinnsvær. Absolutt koseligere å være på stevne med sånne forhold.

Ekvipasjene som representerte ÅRK denne helgen var Kristin Østerhus med Zandilot D og Cover Girl W, Yvonne Sletthaug med Carotino L, Sara Eikeland med Baby R, Ingelin Maria Eliassen med Lenardo 10, Marita Norem med Basso og My Lady Sunrise, og Gina Lima Høgstø med Felix IX.

Det ble hele 11 flotte plasseringer denne helgen, gratulerer!:

1.plass til Sara med Baby i 1.00m fredag.

5.plass til Ingelin med Lenardo i 1.00m fredag.

3.plass til Sara med Baby i 1.10m fredag.

4.plass til Ingelin med Lenardo i 1.10m fredag.

6.plass til Marita med My Lady Sunrise i 1.10m fredag.

7.plass til Marita med Basso i 1.10m fredag.

4.plass til Ingelin med Lenardo i 1.00m lørdag.

7.plass til Kristin med Cover Girl i 1.00m lørdag.

3.plass til Marita med My Lady Sunrise i 1.15m søndag.

5.plass til Marita med Basso i 1.15m søndag.

9.plass til Kristin med Cover Girl i 1.15m søndag.

Resultater

Fredag

Klasse D-01: Hest LC 1.00m (bedøm. 274.5.3): Sara med Baby fikk 0 feil i begge faser og endte på 1.plass GRATULERER! Ingelin med Lenardo fikk 0 feil i begge faser og endte på 5.plass (plassering). Der var 31 startende.

Klasse 02: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.5.3): Sara med Baby fikk 0 feil i begge faser og endte på en flott 3.plass (plassering). Inglin med Lenardo fikk 0 feil i begge faser og endte på 4.plass (plassering). Marita med My Lady Sunrise fikk 0 feil i begge faser og endte på 6.plass (plassering). Marita med Basso fikk 0 feil i begge faser og endte på 7.plass (plassering). Der var 46 startende.

Lørdag

Klasse 14: Ponni II LB 0.80m (bedøm. 274.5.3): Gina med Felix fikk 0 feil i begge faser og endte på 2.plass av 4 startende.

Klasse 17: Ponni II LA 0.90m (bedøm. 238.2.1): Gina med Felix fikk 4 feil og endte på 2.plass av 4 startende.

Klasse D-2: Hest LC 1.00m (bedøm. 274.5.3): Ingelin med Lenardo fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 4.plass (plassering). Kristin med Cover Girl hadde 0 feil i begge faser og endte på 7.plass (plassering). Yvonne med Carotino hadde 0 feil i begge faser og endte på 14.plass. Der var 36 startende i klassen.

Klasse 22: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.5.3): Yvonne med Carotino hadde 0 feil i begge faser og endte på 16.plass. Kristin med Cover Girl hadde 4 feil i 2.fase og endte på 21.plass. Sara med Baby fikk 4 feil i 1.fase og endte på 27.plass. Marita med My Lady Sunrise fikk 4 feil i 1.fase og endte på 28.plass. Inglin med Lenardo fikk 10 feil i 1.fase og endte på 45.plass. Marita med Basso ble dessverre eliminert. Der var 53 startende.

Klasse 23: Hest LA 1.20m (bedøm. 274.5.3): Kristin med Zandilot hadde 4 feil i 1.fase og endte på 24.plass. Der var 43 startende i klassen.

Søndag

Klasse 25: Hest LB+5 1.15m (bedøm. 238.2.1): Marita med My Lady Sunrise fikk 0 feil og endte på en kjempeflott 3.plass (plassering). Marita med Basso fikk 0 feil og endte på 5.plass (plassering). Kristin med Cover Girl hadde 0 feil og endte på 9.plass (plassering).Yvonne med Carotino hadde 0 feil og endte på 13.plass. Inglin med Lenardo fikk 0 feil og endte på 14.plass. Sara med Baby fikk 6 feil og endte på 29.plass. Der var 40 startende.

Klasse 23: Hest LA+5 1.25m (bedøm. 238.2.1): Kristin med Zandilot hadde 20 feil og endte på 29.plass. Der var 33 startende i klassen.