L-stevne med Landsmesterskap Drammen og Omegn Rideklubb 11-15.juli 2018

Postet av Ålgård rideklubb den 18. Jul 2018

Denne helgen ble det arrangert landsmesterskap ved det flotte anlegget til Drammen og Omegn Rideklubb. Landsmesterskap er et nasjonalt stevne som er åpent for ryttere med norsk lisens, på hester med norsk registrering. En ekvipasje kan ikke starte LMS og NM samme år.

Det var en flott helg med mye kos og mange utfordringer. Været var for det meste strålende, med 25-30 varmegrader hver dag. Noe som i seg selv er en utfordring når en skal starte stevne. Lyn og torden ble det også.

En ekvipasje fra ÅRK tok turen til Drammen denne helgen. Resultatmessig har de gjort det bedre ved tidligere anledninger, men har hentet med seg masse erfaring, og har storkost seg hele turen.

Kingsland Arena

De som representerte ÅRK denne helgen var Sara Eikeland med Baby R.

Trening på Gjelsten Arena

Resultater

Torsdag

Klasse 11: Hest 1.10m Warm Up: Sara med Baby ble dessverre eliminert. Der var 26 startende i klassen.

Fredag

Klasse 24: Hest 1.10m (bedøm. 238.1.1) Landsmesterskap 1.runde: Sara med Baby fikk 8 feil og endte med det på 39.plass. Der var 61 startende i klassen.

Lørdag

Søndag

Klasse 49: Hest 1.10m (bedøm. 238.2.1) Landsmesterskap B-Finale: Sara med Baby ble dessverre eliminert. Der var 25 startende i klassen.

Klar for hjemreise

Link til stevne resultatene:

D-stevne Arendal og Grimstad Rideklubb 05-08.juli 2018

Postet av Ålgård rideklubb den 8. Jul 2018

"Sommer, Sol og Sørland", med andre ord Sommerstevnet, har gått av stabelen i Arendal denne helgen. Et stevne med kjekke klasser å få med seg, som laghopping og Miniprix. Flott vær har det også vært. Og med mange startende i klassene og lange stevnedager, har det vært godt med litt andre aktiviteter innimellom øktene som for eksempel strandturer.

En ekvipasje tok turen til Arendal denne helgen fra ÅRK. Kristin Østerhus med Cover Girl W. Og for en innsats de har gjort.

Det ble 2 flotte plasseringer, gratulerer!:

4.plass til Kristin med Cover Girl i 1.20m torsdag.

3.plass til Kristin med Cover Girl i 1.25m fredag.

Kristin og Cover Girl

Resultater

Torsdag

Klasse 04: Hest LA 1.20m (bedøm. 274.5.3): Kristin med CG fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 4.plass (plassering). Der var 39 startende i klassen.

Fredag

Klasse 10: Hest LA+5 1.25m (bedøm. 238.2.1): Kristin med CG fikk 0 feil og endte med det på en flott 3.plass (plassering). Der var 27 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 15: Hest LA/LA+5 1.20/1.25m (261.3.2b)Sommerprix: Kristin med CG fikk 4 feil i begge grunnomgangene og endte med det på 24.plass. Der var 53 startende i klassen.

Overnattingsleir 02-06.juli 2018 også beite

Postet av Ålgård rideklubb den 7. Jul 2018

Beite

Da er skolehestene trygt plassert på beite. Alle var kjempeglad for å få løpe av gårde i utmarken hvor de nå skal få gå i 6 uker. Så absolutt velfortjent.

Overnattingsleir

Overnattingsleiren er også vel i havn. Jentene har vært smilende fornøyde og har kost seg med teori, stell av hestene, bakkearbeid, sprang, voltige, strandtur, soling og ikke minst god mat. Oppvisning siste dag ble det også hvor jentene fikk vist litt hva de har øvd på i løpet av uka. Flott gjeng:-)

Ønsker også her å gi en takk til instruktørene ved årets leirer. Dere har gjort en kjempejobb.