L/E-stevne Sandnes og Jæren Rideklubb 24-26.august 2018

Postet av Ålgård rideklubb den 27. Aug 2018

Kristin og CGKristin og CG

Denne helgen var det duket for landsstevne på Foss Eikeland. Der var mange forskjellige typer klasser som Grand Prix, Mini Prix, Felleskjøpet Cup, NRYF Ungdomscup, Sprangsportens venner cup, og også vanlige klasser. Med Grand Prix og diverse andre klasser og cuper lokkes det ofte litt flere ryttere til stevnene. Der var til tider også godt med publikummere i finværet(for det meste). Den som hentet hjem de gjeveste premiene denne helgen var Johan-Sebastian Gulliksen fra Drammen og Omegn Rideklubb som tok både første og andre plass i Grand Prix klassen som går i 1.50m, med hestene Arakorn og Calido 76.

De som stilte til start for ÅRK denne helgen var Sara Eikeland med Baby R og Kristin Østerhus med Cover Girl W.

Det ble 2 flotte plasseringer denne helgen, GRATULERER!:

4.plass til Kristin med Cover Girl i 1.20m lørdag.

6.plass til Kristin med Cover Girl i 1.25m søndag.

Resultater

Fredag

Klasse 04: Hest MB+5 1.35m (bedøm. 238.2.2) NRYF Ungdomscup: Kristin med CG fikk 7 feil i grunnomgangen og endte med det på 7.plass. Der var 11 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 12: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.5.3): Sara med Baby fikk 8 feil i 1.fase og endte med det på 30.plass. Der var 50 startende i klassen.

Klasse 14: Hest LA 1.20m (bedøm. 274.5.3): Kristin med CG fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 4.plass (plassering). Der var 33 startende i klassen.

Søndag

Klasse 18: Hest LA+5 1.25m (bedøm. 238.2.2) Mini Prix: Kristin med CG fikk 4 feil i omhoppningen og endte med det på 6.plass (plassering). Der var 38 startende i klassen.

Klasse 21: Hest LB 1.10m (bedøm. 238.2.1): Sara med Baby ble dessverre eliminert. Der var 1643 startende i klassen.

Link til stevne resultatene:

L-stevne Kristiansand og Søgne Rideklubb 09-12.august 2018

Postet av Ålgård rideklubb den 14. Aug 2018

Kristin og Cover Girl

En flott langhelg med Norway Summer Games på Kristiansand og Søgne Rideklubb er over. For andre året på rad ble dette landsstevnet med 2 forskjellige cuper og en Micro Prix arrangert i Søgne. Med unntak av en stormfull natt, var det for det meste sol og varmt. Ny fin ridesti var der også, som deltakerne kunne benytte til av og på skritting, eller bare for en liten luftetur. God stemning var der og mange flotte resultater.

Sara og Baby

Det ble 1 flott plassering denne helgen, GRATULERER!:

1.plass til Kristin med Cover Girl i 1.20m fredag.

Resultater

Fredag

Klasse 10: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.5.3) NSG: Sara med Baby ble dessverre eliminert. Der var 27 startende i klassen.

Klasse 11: Hest LA 1.20m (bedøm. 238.2.1): Kristin med CG fikk 0 feil og med best tid av samtlige endte de opp som vinnere av klassen altså 1.plass GRATULERER!!! Der var 16 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 14: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.5.3) NSG: Sara med Baby fikk 4 feil i 1.fase og endte med det på 15.plass. Der var 31 startende i klassen.

Klasse 16: Hest MB+MA 1.30m+1.40m (bedøm. 261.3.2b) Micro Prix: Kristin med CG fikk 0 feil i første grunnomgang og startet kun denne omgangen. Endte med det på en 12.plass. Der var 15 startende i klassen.

Søndag

Klasse 19: Hest LB 1.10m (bedøm. 238.2.2) NSG: Sara med Baby fikk 8 feil i 1.omgang og endte med det på 12.plass. Der var 16 startende i klassen.

Klasse 21: Hest MB 1.30m (bedøm. 274.5.3): Kristin med CG fikk 0 feil og endte med det på 5.plass. Der var 7 startende i klassen.