Rideleir 2019

Postet av Ålgård rideklubb den 7. Jul 2019

Da er to kjekke uker med rideleir overstått. Første uken var det dags-leir, og vi hadde mange unge, lovende ryttere med her som hadde en kjempefin utvikling. Været var på topp hele uken, og elevene fikk ri en del utendørs.

Andre uken var det overnattings-leir hvor elevene og instruktørene sov i hytter på campingplassen nedenfor stallen. Her hadde vi noen av de litt mer erfarne rytterne fra rideskolen, og her var det også stor utvikling iløpet av uken. Været var ikke med oss denne uken, så det ble dessverre ingen strandtur med ponniene i år. Men en kjekk uke ble det allikevel.

På leirene har det vært ridetimer bestående av dressur, bakke/bomarbeid, sprang og voltige. Det har vært vanlig stallarbeid med møkking av boksene, fôring, utslipp, kosting og rydding, pussing av utstyr i tillegg til en del teori. Det har også vært litt diverse konkurranser, høydehopping og tidshopning blant jentene, veldig moro. Begge leirene ble avsluttet med en oppvisning for foreldre og øvrig familie, og utdeling av en deltager rosett. To vellykkede uker med kjekke elever! 

Nå har skoleponniene fått en velfortjent sommerferie på beite, og vi ser frem til å se igjen alle "gamle" og nye til oppstart etter ferien. 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.