L-stevne Rogaland Rideklubb 05-06.oktober 2019

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Okt 2019

Sara og Baby

Yrende liv i stallen fra tidlig morgen både lørdag og søndag også denne helgen. Det har igjen vært stevne på Rogaland Rideklubb, denne gangen landsstevne men med en del distrikts klasser. Kalde netter men flott høstvær har det vært. Utrolig mange flotte runder av våre ekvipasjer og det har resultert i mange plasseringer og premier. Flott levert alle sammen.

Linn-Beate med Maestro, Mai Brit med Diva, Iselin med Chekandina

De som stilte til start for ÅRK var: Sara Eikeland med Baby R, Ingelin Maria Eliassen med Baltazar, Karentino Gold's og Hadizerma, Live Tofte med Cilotta M, Linn-Beate Paulsen med Maestro og Hidalgo Van't Dexterhof, Yvonne Sletthaug med Genova V, Marita Norem med Vidtskue's Nelly og Isabeau Van'T Gavershof, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Iselin Bertine Hopland med Chekandina.

Ingelin og Hadizerma

Det ble hele 12 flotte plasseringer denne helgen inkludert feilfri runde sløyfe, GRATULERER!!!:

1.plass til Sara og Baby i 0.80m lørdag.

2.plass til Live og Cilotta i 1.00m lørdag.

4.plass til Linn-Beate og Maestro i 1.00m lørdag.

2.plass til Linn-Beate og Hidalgo i 1.10m lørdag.

9.plass til Mai Brit og Diva i 1.10m lørdag.

Sløyfe til Yvonne og Genova i 1.10m unghest lørdag.

1.plass til Sara og Baby i 0.90m søndag.

2.plass til Linn-Beate og Maestro i 1.05m søndag.

3.plass til Mai Brit og Diva i 1.05m søndag.

4.plass til Iselin og Chekandina i 1.05m søndag.

Sløyfe til Yvonne og Genova i 1.05m unghest søndag.

2.plass til Linn-Beate og Hidalgo i 1.15m søndag.

Live og Cilotta

Resultater

Lørdag

Klasse 13 A D: Hest LD 0.80m (bedøm. 280m Feil og stil): Sara med Baby fikk 0 feil og 71 i stilpoeng og vant med dette klassen. Gratulerer!! Ingelin med Baltazar fikk 0 feil og 66 i stilpoeng og endte med det på en 17.plass. Ingelin med Karentino fikk 0 feil og 68.5 i stilpoeng og endte med det også på en delt 19.plass. Der var 24 startende i klassen.

Klasse 13 D: Hest LC 1.00m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Cilotta fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 2.plass. Gratulerer!! Linn-Beate med Maestro fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en 4.plass. Ingeline med Hadizerma fikk 0 feil i begge faser og endte på en 11.plass. Der var 30 startende i klassen.

Klasse 13 D avd.B: Hest LC 1.00m (bedøm. 279 unghest): Yvonne med Genova fikk 1 feil. Marita med Nelly fikk 4 feil. Der var 5 startende i klassen.

Klasse 14: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Linn-Beate med Hidalgo fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 2.plass. Gratuelerer!! Mai Brit med Diva fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en 9.plass (plassering). Linn-Beate med Maestro fikk 16 feil i 1.fase og endte på 44.plass. Der var 44 startende i klassen.

Klasse 14 avd.B: Hest LB 1.10m (bedøm. 279 unghest): Yvonne med Genova fikk 0 feil og sløyfe.

Søndag

Klasse 17 D A: Hest LD+10 0.90m (bedøm. 280m Feil og stil): Sara med Baby fikk 0 feil og 72 i stilpoeng og vant klassen. Gratulerer!!! Live med Cilotta fikk 0 feil og 67.5 i stilpoeng og endte med det på 9.plass. Iselin med Chekandina fikk 0 feil og 67 i stilpoeng og endte med det på delt 10.plass. Ingelin med Karentino fikk 8 feil og 69 i stilpoeng og endte med det på en 18.plass. Der var 20 startende i klassen.

Klasse 17 D: Hest LC+5 1.05m (bedøm. 274.1.5.3): Linn-Beate med Maestro fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 2.plass (plassering). Mai Brit med Diva fikk 0 feil i begge faser og endte på 3.plass (plassering). Iselin med Chekandina fikk 0 feil i begge faser og endte på 4.plass (plassering). Ingelin med Hadizerma fikk også 0 feil i begge faser og endte på 10.plass. Live med Cilotta fikk 4 feil i 2.fase og endte med det på 11.plass. Marita med Isabeau fikk også 12 feil i 1.fase og endte med det på 26.plass. Der var 27 startende i klassen.

Klasse 17 D avd.B: Hest LC+5 1.05m (bedøm. 279 unghest): Yvonne med Genova fikk 0 feil og sløyfe.

Klasse 18: Hest LB+5 1.15m (bedøm. 238.2.1): Linn-Beate med Hidalgo fikk 0 feil og endte med det på en flott 2.plass (plassering). Der var 39 startende i klassen.