D-stevne Sørlandsparken rideklubb 20-21. Juni 2020

Postet av Ålgård rideklubb den 1. Jul 2020


Helgen 20-21. Juni dro Mai Brit og Ingelin, med følge, til det glade sørlandet for å ri stevne. Den ellers dårlige værutsikten endret seg til å bli bra vær og gode temperaturer. Epona har et meget flott og stort anlegg, og konkurransebanen er veldig stor. En veldig kjekk plass å reise på stevne. 


Ingelin hadde med seg begge sine hester, Hadizerma og Karentino Golds. Mai Brit hadde med seg La Dita Z (Diva).

Ingelin med Karentino red 80 cm og 90 cm lørdag og søndag og hadde noen gode skoleringsrunder her. Karentino er kun 5 år og urutinert for alderen, og er under utdannelse. Det ble noen gode treningsrunder og mer rutine med i bagasjen. 

Ingelin med Hadizerma, som er en mer rutinert hest, red 1.10m og 1.20m begge dager. Her ble det feilfrie runder i begge 1.10m klassene, samt en plassering, og to gode treningsrunder i 1.20m. Gode erfaringer hjem også her.  

Mai Brit med Diva red 1m og 1.10m begge dager. Her var rundene preget av en veldig ivrig og sprek hest som var i overkant glad for å komme ut på så stor bane. Det ble 4 gode treningsrunder her også, der søndagen nok stod for de beste. Det ble også en seier i 1m på søndagen, veldig kjekt. 

I alt ble det to plasseringer denne helgen. GRATULERER!

Ingelin med Hadizerma 3.plass 1.10m lørdag.

Mai Brit med Diva 1.plass 1.00m søndag.


 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline