L-stevne Kristiansand og Søgne rideklubb 28-30. august 2020

Postet av Ålgård rideklubb den 3. Sep 2020

Denne helgen var det landsstevne i Kristiansand, med en del cuper for både ponni, children og hest. Mai Brit med La Dita Z tok turen ned for å ri de åpne hesteklassene, og var også den eneste fra klubben som reiste denne helgen. 

Mai Brit og Diva red klassene 1.10m, 1.20m og 1.15m. Resultatmessig ble det ikke den aller beste helgen, men i denne sporten kan man ha hatt en veldig fin runde, men ikke hatt marginene helt med seg, som f.eks kan føre til noen riv. 

Fredagen startet med et utrolig dårlig vær, men regn er vi etterhvert vant til å ri i nå. Klassen var 1.10m, og det var en fin runde, men med to riv i omhoppingen. 

Lørdagen startet først med en veldig fin 1.10m klasse der det ble et riv i grunnomgangen. De red også deres første utendørs 1.20m, og gjennomførte en veldig fin runde, men det datt noen bommer.

Søndag var endelig det flotte været med oss med sol og blå himmel, slik sørlandet skal være. Klassen var 1.15m. Her ble det et par riv og noen tidsfeil, men igjen en jevn og fin runde. 

Alt i alt var rytteren veldig fornøyd med alle dagene og alle rundene. En god porsjon mer rutine og erfaring med hjem for begge to. Gode baneforhold og gode og krevende baner å trene seg på. En veldig hyggelig og kjekk plass å reise på stevne til, og vi kommer veldig gjerne tilbake hit, forhåpentligvis med flere fra klubben neste gang! :) 

Tusen takk til Olav Hammer for flotte sprangbilder!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline