CSIch-CSIJ-CSIP- Baltic Cup Finalestævne 01.12.2016 - 04.12.2016

Postet av Ålgård rideklubb den 13. Des 2016

Kristin Østerhus med hesten Lillan var med på finalen i Baltic Cup 2016 som ble arrangert i Vilhelmsborg i Danmark første helgen i desember.

Dette var første gang Kristin skulle starte FEI stevne, og utenlands. Det var mye nytt og veldig lærerikt. Kjekt å få muligheten til å være med på et slikt stevne. Torsdag var første klassen som var CSIch Children Big Tour 110-115. Kristin klarte seg veldig fint denne første runden og fikk 0 feil som resulterte i sløyfe og 11. plass.

Neste dag var hun klar for ny runde, da i Children Big Tour & Team 120. Det var en lag konkurranse samtidig som hun konkurrerte individuelt. Det var bare en norsk rytter utenom Kristin, så de 2 norske fikk være med 2 svenske ryttere, og ble da et blandet lag. Kristin fikk 3 riv altså 12 feil denne omgangen og de andre på laget fikk også noen riv, så de kom langt bak.

Siste dag lørdag var Kristin og Lillan klar for Children Grand Prix 120 - 125. Dette var Kristin sin første 125 og første Grand Prix. Det ble dessverre 4 riv.

Stevnet ble en veldig god erfaring å ta med seg inn i neste sesong.

Resultater

BANE 1:9 Comp. 3 - Children - Big tour - 110-115 cm - A

Kristin og Lillan fikk 0 feil i begge omganger. Med tiden hun fikk, holdt dette til en 11.plass (plassering). Der var 25 startende i klassen.

BANE 1:19 Comp. 9 - Chilidren Big tour & team Competition - 120 cm A

Kristin og Lillan fikk 12 feil. Det ble en 25.plass i den individuelle delen av klassen. Der var 26 startende i klassen.

BANE 1:29 Comp. 15 - Children Grand Prix - 120/125 cm A

Kristin og Lillan fikk 16 feil. Det ble en 19.plass. Der var 21 startende i klassen.