Klubbstevne med klubbmesterskap

Postet av Ålgård rideklubb den 1. Des 2021

Helgen 27.-28. november arrangerte vi klubbstevne med innlagt klubbmesterskap for skoleelver og privatryttere på ÅRK.

Lørdag 27. november ble det avholdt gymkhana og dressur. Planen var å ha dressurmesterskap på lørdagen, men på grunn av frafall av dommer i siste liten ble vi nødt til å utsette dette. Det ble likevel avholdt LC:2 for skoleelevene hvor de fikk en tilbakemedling og øvd seg på programmet. Vi håper på å gjennomføre dressurdelen av klubbmesterskapet i løpet av januar. 

Juli Kristin Skjervik og George

Søndag stod bommer, 0,50 cm og 1m på programmet. Bommer var clear round hvor alle elevene gjennomførte flotte runder. 0,50 var klubbmesterskap for skoleelevene. Her var det Juli Kristin Skjervik som stakk av med seieren sammen med George. Andreplassen gikk til Benedicte Marie Fjeldheim Goursaud på Dawson Express, og nummer 3 ble Lina Gjedrem på George. 

1m var klubbmesterskap for privatryttere. Her var det fem ryttere til start. Førsteplassen gikk til Hanne Håkonsen på Genova V, andreplass ble Mai Brit Skjervik på La Dita Z og nummer tre ble Linn-Beate Paulsen på Hidalgo.

Vi takker alle som stilte opp av deltakere, hjelpere og tilskuere, og sier oss fornøyd med vel gjennomført klubbmesterskap 2021. Forhåpentligvis er vi klar igjen med ny runde i januar, med klubbmesterskap i dressur!




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.