Klubbstevne 5. juni

Postet av Ålgård rideklubb den 8. Jun 2022

Forrige helg ble det avholdt klubbstevne på Ålgård Rideklubb. Det var fire ulike klasser rytterne kunne delta i: Gymkhana Diplom (skoleryttere), Gymkhana Turbo (skoleryttere), Sprang 0,50m (skoleryttere) og Sprang Parhopping 0,50/0,80m. 


Gymkhana diplom var dagens første klasse, her rir rytterne gjennom en løype i det tempoet de selv velger og alle deltagerene får sløyfe. Det var en god gjeng til start og mange fornøyde elever etterpå.


Neste klasse på programmet var Gymkhana Turbo. I denne klassen er det om å gjøre å ri fortest mulig gjennom en hinderløype. Klassen ble vunnet av Benedicte Håland på Tyra, og andreplassen gikk til Thea Vakare på Benny. 


Den tredje klassen som skulle gjennomføres for dagen var 0,50 sprang. Denne klassen går på feil og tid, ekvipasjen med minst feilpoeng og raskest tid vinner. Her var det sju deltakere og to plasserte. Vinneren av denne klassen ble Martine Bjåland Moseng med Dawson Express. Andreplassen gikk til Kaisa Eide Ness, også hun red på Dawson. 


Dagens siste klasse var parhopping. Her er det to og to som rir samtidig og hopper noen hinder hver. Det er om å gjøre å hoppe hinderne raskest og uten feil. Parene bestod av en skolerytter og en privatrytter. Vinnerne av denne klassen ble Viktoria Fanuelsen på Oxview Denver og Miriam Goursaud på George. 


Vi takker alle deltakere, publikum og hjelpere for et vel gjennomført stevne. Neste aktivitet på programmet er rideleir i uke 26, 27 og 28 for de som er påmeldt det. Til neste halvår vil vi lage klar en terminliste som sendes ut i løpet av august med en oversikt over alle aktivitetene vi planlegger å ha på rideskolen frem til jul slik at det blir lettere å planlegge for alle. God sommer!



Klubbstevne 26.mars

Postet av Ålgård rideklubb den 27. Mar 2022

I helgen ble det arrangert klubbstevne på Ålgård Rideklubb. Det var god oppbakking på både dugnad og deltakerfronten. Klassene som gikk var bommer, 50cm og 80cm for privatryttere. Den første klassen var bommer som var clear round. Her rir elevene en bane bestående av bommer på bakken. Der var det flinke deltakere som fikk prøvd seg på stevne og fått mer erfaring. 



Neste klasse var 50cm bommer for elever i rideskolen. I denne klassen var det fire plasserte. Vinneren ble Celin Frafjord etterfulgt av Kaisa Eide Næss. 3. plassen gikk til Miriam Fjeldheim Goursaud og 4. plassen tok Celina Sollid Svela. Vi gratulerer de plasserte og takker de andre deltakerne for god innsats.



Siste klassen som ble arrangert på dette stevne var 80cm for privatryttere. Her var det Sara Eikeland, Vilde Madland og Viktoria Fanuelsen som deltok. Viktoria tok sammen med Oxview Denver seieren her. Vi satser på å arrangere et stevne til før sommeren, dette vil bli annonsert på facebooksiden vår når dato er satt. Følg ellers gjerne med på facebook for info angående rideweekender og rideleirer til sommeren. Vi gleder oss til neste stevne hvor vi satser på ennå flere startende.