Klubbstevne ÅRK

Postet av Ålgård rideklubb den 28. Sep 2021

Endelig var det tid for klubbstevne igjen. Vi har ventet lenge på muligheten til å invitere til stevne igjen hos oss, så dette var etterlengtet for alle! 


Flinke ryttere som var med i gymkhana


 

Klassene som ble avholdt var gymkhana, bommer og 50 cm. Vi hadde god oppslutning av ryttere i alle klassene, som er veldig kjekt. For mange var dette det første stevne noen gang ettersom sist vi avholdt stevne var i januar 2020! Vi i ÅRK mener at det er viktig for elevene å få erfaring med stevner ettersom flere av elevene våre forhåpentligvis skal ri mange stevner på rideskolen, og andre steder i fremtiden.


Premieutdeling i bommer, dette var klassen med flest startende
 

I Gymkhana og bommer fikk alle deltagerne premie etter klassene var slutt. I klasse 3, 50 cm var det 4 plasserte og her gikk det på tid og feil, altså raskeste ekvipasje med minst feil vant.


De premierte i helgens siste klasse 

 

Vi gratulerer alle med vel gjenomført stevne, og en ekstra gratulasjon til de flinke elevene som red 50cm både fint, fort og feilfritt. Utover dette vil vi takke alle innsatskrefter fra deltakere, publikum, styret og alle frivillige som var med på å arrangere stevnet. Ikke minst en stor takk til våre flinke ponnier som også så ut til å kose seg på stevne igjen! 

Vinnerne av 50cm Benedicte Marie Fjeldheim Goursaud og dawson ExpressNeste arrangement på ÅRK blir rideweekend 9.-10. oktober. Neste stevne blir helgen 20.-21. dersom alt går som planlagt. Hvis noen vil ha fjernet bilder fra hjemmesiden send oss en mail, eller skriv til oss på Facebook. 


0 Kommentar

Stevner på Sandnes og Jæren Rideklubb

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

De to siste helgene har det vært stevne på Sandnes og Jæren Rideklubb. Der har klubben vært godt representert både på deltagerlisten og resultatlisten. Helgen 27.-29. august var det duket for landsstevne hvor Ingelin Eliassen, Mai Brit Skjervik, Linn-Beate Paulsen, Marita Norem og Hanne Håkonsen var til start. Det ble blant annet til en flott 1. plass for Linn-Beate og Hidalgo Van´t Dexterhof. Utover Linn-Beate var både Ingelin og Marita plassert.

Alle resultater fra helgen blir etter hvert lagt ut her: https://nryfstevne.no/events/16b78d02-926b-4139-8e8a-3f4a939600c6/#classes 

Linn-Beate Paulsen og Hidalgo Van´t Dexterhof

Ingelin Eliassen og Hadizerma
Forrige helg 3.-5. september ble det avholdt distriktsstevne med Rogalandsmesterskap individuelt lørdag og lag søndag. Her var vi så heldige å ha enda flere medlemmer til start med både Anja Macura og Amalie Johansen i tillegg til de fleste ekvipasjene fra foregående helg. Denne helgen var det Mai Brit Skjervik og La Dita Z som stod for plassering i fredagens 1.10 klasse.

Resultater fra denne helgen kan etter hvert ses her: https://nryfstevne.no/events/9bbbe7c3-9773-468b-9115-0a26ff1197ab/results/

Søndagens lag i RM samt en del av vår fantastiske heiagjeng

Det var dessverre ingen fra ÅRK som klatret helt til tops i Rogalandsmesterskapet hverken individuelt eller lag denne gangen, til tross for god innsats. Laget på søndag bestod av Linn-Beate Paulsen med Hidalgo Van´t Dexterhof, Marita Norem med Vidtskue´s Nelly, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Hanne Håkonsen med Genova V. Laget endte med 8 feil i første omgang og 7 feil i andre omgang. Vi sier oss fornøyd med god innsats, nye erfaringer og selverklært beste (og mest høylytte) heiagjeng. Vi takker Sandnes og Jæren med alle deres innsatskrefter for enda et flott gjennomført arrangement. 

For løpende oppdateringer av stevner, resultater og arrangementer på ÅRK anbefales det å følge aalgaardrideklubb på instagram. 

  0 Kommentar

Stevner i juli og august

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

I løpet av sommeren har klubben hatt flere ekvipasjer til start på ulike stevner. I starten av juli var Ingelin Eliassen i Bergen med Karentino Gold´s. Neste stevnehelg var 7.-11. juli hvor klubben var godt representert og det ble til plassering for både Sara Eikeland med Cantona l, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Marita Norem med Vidtskue´s Nelly. Alle resultater fra Sandnes og Jæren sitt stevne kan ses her: https://nryfstevne.no/events/738fa6b7-f668-4be4-86fb-ee97e0e59b1e/results/

Sara Eikeland og Cantona l21. august var Anja Macura og Hanne Håkonsen til start på utvidet klubbstevne på Riska Rideklubb med Destiny og Carlos FF. Det ble til fine erfaringer for unghestene og var et kjekt stevne å få med seg.  

Carlos FF og Destiny

For jevnlig oppdatering av stevner, resultater og aktiviteter på ÅRK følg oss gjerne på instagram under aalgaardrideklubb hvor vi oppdaterer fortløpende. :) 


0 Kommentar

Stevne Indre Haugaland

Postet av Ålgård rideklubb den 1. Jul 2021


Sara og CantonaSara og Cantona

26.-27. juni avholdt Indre Haugaland Ryttersportklubb distriksstevne på Haugaland Hestesports Arena. Dette er en av de nyere stevneplassene vi har i Norge med flotte baner og flinke arrangører. Det var tre ryttere til start fra klubben vår: Ingelin Eliassen, Sara Eikeland og Hanne Håkonsen. Vi var godt representert i klasser fra 1m til 1.25m. 

Cantona vinner av 1.10mCantona vinner av 1.10m lørdag

Det ble til 4 plasseringer i alt denne helgen. Sara Eikeland og Cantona vant 1.10m lørdag, og ble nummer 5 i 1.20m lørdag. Hanne Håkonsen ble nummer 7 i 1.10m lørdag og nummer 5 i 1.15m søndag. Alle resultater kan ses her: https://nryfstevne.no/events/06bf0b81-d5f5-423a-a1d6-641ba9f33aac/results/ 


Hanne og Genova V

 

Ingelin og Karentino Gold´s

 0 Kommentar

Rideleir uke 26 og uke 27

Postet av Ålgård rideklubb den 27. Jun 2021

Felles for begge ukene.


Oppmøte i kafeen kl 09.00. Henting på ettermiddagen 17.00 (evt en gang mellom 16.30-17.00)

Lunsj hver dag. Gi beskjed om noen har allergier.

Åpen kafe hver dag der en kan kjøpe brus/sjokolade/snop. Vi tar ikke imot kontanter. Vi skriver opp en liste for hver enkelt, som blir fakturert i etterkant. 

Kle deg etter vær og vind, noe skiftetøy kan være lurt å ha med. 

Husk coronahensyn, og ikke kom om du er syk eller om du eller noen i familien har symptomer på forkjølelse/sykdom. Gi beskjed til ridelæreren din på leiren om noe skulle oppstå. 

Uke 26

Kaja: 959 20 401 Iselin: 959 07 468

Uke 27:

Kaja: 959 20 401 Dina: 949 71 880

Velkommen til rideleir! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline