Klubbstevne ÅRK

Postet av Ålgård rideklubb den 28. Sep 2021

Endelig var det tid for klubbstevne igjen. Vi har ventet lenge på muligheten til å invitere til stevne igjen hos oss, så dette var etterlengtet for alle! 


Flinke ryttere som var med i gymkhana


 

Klassene som ble avholdt var gymkhana, bommer og 50 cm. Vi hadde god oppslutning av ryttere i alle klassene, som er veldig kjekt. For mange var dette det første stevne noen gang ettersom sist vi avholdt stevne var i januar 2020! Vi i ÅRK mener at det er viktig for elevene å få erfaring med stevner ettersom flere av elevene våre forhåpentligvis skal ri mange stevner på rideskolen, og andre steder i fremtiden.


Premieutdeling i bommer, dette var klassen med flest startende
 

I Gymkhana og bommer fikk alle deltagerne premie etter klassene var slutt. I klasse 3, 50 cm var det 4 plasserte og her gikk det på tid og feil, altså raskeste ekvipasje med minst feil vant.


De premierte i helgens siste klasse 

 

Vi gratulerer alle med vel gjenomført stevne, og en ekstra gratulasjon til de flinke elevene som red 50cm både fint, fort og feilfritt. Utover dette vil vi takke alle innsatskrefter fra deltakere, publikum, styret og alle frivillige som var med på å arrangere stevnet. Ikke minst en stor takk til våre flinke ponnier som også så ut til å kose seg på stevne igjen! 

Vinnerne av 50cm Benedicte Marie Fjeldheim Goursaud og dawson ExpressNeste arrangement på ÅRK blir rideweekend 9.-10. oktober. Neste stevne blir helgen 20.-21. dersom alt går som planlagt. Hvis noen vil ha fjernet bilder fra hjemmesiden send oss en mail, eller skriv til oss på Facebook. 


0 Kommentar

Stevner på Sandnes og Jæren Rideklubb

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

De to siste helgene har det vært stevne på Sandnes og Jæren Rideklubb. Der har klubben vært godt representert både på deltagerlisten og resultatlisten. Helgen 27.-29. august var det duket for landsstevne hvor Ingelin Eliassen, Mai Brit Skjervik, Linn-Beate Paulsen, Marita Norem og Hanne Håkonsen var til start. Det ble blant annet til en flott 1. plass for Linn-Beate og Hidalgo Van´t Dexterhof. Utover Linn-Beate var både Ingelin og Marita plassert.

Alle resultater fra helgen blir etter hvert lagt ut her: https://nryfstevne.no/events/16b78d02-926b-4139-8e8a-3f4a939600c6/#classes 

Linn-Beate Paulsen og Hidalgo Van´t Dexterhof

Ingelin Eliassen og Hadizerma
Forrige helg 3.-5. september ble det avholdt distriktsstevne med Rogalandsmesterskap individuelt lørdag og lag søndag. Her var vi så heldige å ha enda flere medlemmer til start med både Anja Macura og Amalie Johansen i tillegg til de fleste ekvipasjene fra foregående helg. Denne helgen var det Mai Brit Skjervik og La Dita Z som stod for plassering i fredagens 1.10 klasse.

Resultater fra denne helgen kan etter hvert ses her: https://nryfstevne.no/events/9bbbe7c3-9773-468b-9115-0a26ff1197ab/results/

Søndagens lag i RM samt en del av vår fantastiske heiagjeng

Det var dessverre ingen fra ÅRK som klatret helt til tops i Rogalandsmesterskapet hverken individuelt eller lag denne gangen, til tross for god innsats. Laget på søndag bestod av Linn-Beate Paulsen med Hidalgo Van´t Dexterhof, Marita Norem med Vidtskue´s Nelly, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Hanne Håkonsen med Genova V. Laget endte med 8 feil i første omgang og 7 feil i andre omgang. Vi sier oss fornøyd med god innsats, nye erfaringer og selverklært beste (og mest høylytte) heiagjeng. Vi takker Sandnes og Jæren med alle deres innsatskrefter for enda et flott gjennomført arrangement. 

For løpende oppdateringer av stevner, resultater og arrangementer på ÅRK anbefales det å følge aalgaardrideklubb på instagram. 

  0 Kommentar

Stevner i juli og august

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

I løpet av sommeren har klubben hatt flere ekvipasjer til start på ulike stevner. I starten av juli var Ingelin Eliassen i Bergen med Karentino Gold´s. Neste stevnehelg var 7.-11. juli hvor klubben var godt representert og det ble til plassering for både Sara Eikeland med Cantona l, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Marita Norem med Vidtskue´s Nelly. Alle resultater fra Sandnes og Jæren sitt stevne kan ses her: https://nryfstevne.no/events/738fa6b7-f668-4be4-86fb-ee97e0e59b1e/results/

Sara Eikeland og Cantona l21. august var Anja Macura og Hanne Håkonsen til start på utvidet klubbstevne på Riska Rideklubb med Destiny og Carlos FF. Det ble til fine erfaringer for unghestene og var et kjekt stevne å få med seg.  

Carlos FF og Destiny

For jevnlig oppdatering av stevner, resultater og aktiviteter på ÅRK følg oss gjerne på instagram under aalgaardrideklubb hvor vi oppdaterer fortløpende. :) 


0 Kommentar

​ÅRK klubbstevne lørdag 23. april 2016

Postet av Ålgård rideklubb den 25. Apr 2016

Det ble arrangert klubbstevne denne lørdag som vi trodde skulle bli en fin vårdag, men ble istedenfor kald nordavind med snøbyger. Heldigvis varmet solen litt inniblant.

Det var mange skoleryttere som deltok spesielt i gymkhana og bommer. Det begynner også å bli flere skoleryttere som prøver seg i 0.40m sprang, noen for første gang.

På tribunen var det fullt av foreldre og slekt/venner som fulgte ivrig med på konkurransene på ridebanen. Mange av de som sitter på tribunen er ikke klar over hvor stor prestasjon det er for skolerytterne når de rir helt alene på en «stor» ponni, mens alle andre sitter og ser på. Det er mange skoleryttere som har både «små og store sommerfugler» i magen før de skal inn å ri.

Den klassen som det knytter seg mest spenning til er laghoppingen, hvor en skole-rytter og en privat-rytter rir sammen og det er tiden som teller og selvfølgelig må ingen bommer rives ned. Det ble ingen unntak denne gang, det var full innsats, og det er viktig å ha lagt en god ride-plan på forhånd. I den siste privat-rytter klassen ble det også veldig jevnt hvor alle gikk videre til omhopping. Der var det også «bånn gass», og det ble til slutt delt 1.plass.

Stor takk til kafe-gjengen som hadde sørget for masse god mat å få kjøpe, banemannskaper og alle de andre som var med og bidro til at det ble et kjempekjekt klubbstevne. Velkommen igjen neste gang !!!!


Resultater


Klasse 1 og 2 var gymkhana og bommer. Alle fikk sløyfer.


Klasse 3: 0.40m, bedøm 279CR, skoleryttere. Alle feilfrie fikk sløyfe.


Klasse: 5: Laghopping, bedøm 265, 0.50/0.80m, skole/privat ryttere

1.plass: Laget Speedy Gonzales som bestod av:

Liv Monika Skjervik på Tyra (skolerytter)

Oda Oddsen på Steps Pride (privat rytter)


Klasse 6: 0.90m, bedøm 238.2.2 privat ryttere

Delt 1.plass:

Lene Kristensen med Jarramas Hastek

Kristin Østerhus med Oxviev Denver

Under stevne overskriften, her på hjemmesiden, finnes alle resultatene.0 Kommentar

Klubbstevne lørdag 23.april kl 1000

Postet av Ålgård rideklubb den 18. Apr 2016

Det blir arrangert klubbstevne lørdag med start kl. 1000.

Programmet/informasjon finnes på denne linken:

https://www.facebook.com/280332722066849/photos/pc...

Kafeen er åpen under hele stevne.


Velkommen alle sammen.

Styret


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline