Ålgård Ridesenter - Info om SMITTEVERNTILTAK

Postet av Ålgård rideklubb den 16. Mar 2020

RIDEAKTIVITET 

Rideskolen er stengt til og med fredag 27.mars.


STALLAKTIVITET 

Innfører følgende forhåndsregler: 

De som har skolehest på for, har en egen avtale med rideskoleansvarlig. 

De som har avtale med oppstallatører å hjelpe til å stelle og ri hesten kan oppholde seg på ridesenteret. Gi beskjed til styret hvem som overtar hesteholdet.

Besøkende utenfra (f.eks. rideskole-elever, bekjente til oppstallatører) har ikke adgang til ridesenteret. 


ANNEN VIKTIG INFO

Vi forutsetter at alle vurderer sin egen risiko og sårbarhet i denne situasjonen og følger med på de råd Folkehelseinstituttet legger ut. 


ØKONOMISKE HENSYN 

Etter at vi hadde fakturert for ridetimer i mars ble det innført restriksjoner i forbindelse med Coronaviruset. For oss betyr det at rideskolen stenger inntil videre.

Vi har fått spørsmål om hvordan dere skal forholde dere til fakturaen og har kommet til:

Vi krediterer fakturaen for mars. Dvs dere kan se bort fra denne og ikke betale den.

Det er noen ridetimer som ble gjennomført i begynnelsen av mars. De vil enten bli fakturert på egen faktura eller sammen med faktura når vi starter opp igjen.

 Dersom dere allerede har betalt så blir dette registrert i vårt regnskap og vi har kontroll på det. Om dette tilbakebetales eller dere trekker fra ved neste betaling kommer vi tilbake til når vi ser omfanget av betalingene.


TAKK FOR FORSTÅELSEN 

Vi har forståelse for at dette er en vanskelig situasjon for alle og jobber for at vi sammen kan komme gjennom denne perioden på en god måte. 


Styret0 Kommentar

Koronasituasjonen i rideskolen

Postet av Ålgård rideklubb den 12. Mar 2020
Norges rytterforbund og Norges idrettsforbund sine føringer angående koronaviruset er at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Dette betyr for rideskolen i Ålgård Rideklubb at alle ridetimer fra og med i dag 12.mars, er avlyst. Inntil annen informasjon er gitt gjelder dette for klubben vår, til og med 27.mars.


For mer informasjon vennligst følg linken til NRYF sin informasjons side:

https://www.rytter.no/all-idrettsaktivitet-avlyses-med-umiddelbar-virkning/ 


Hilsen Styret


0 Kommentar

D-stevne Sandnes og Jæren Rideklubb 29.februar-1.mars 2020

Postet av Ålgård rideklubb den 2. Mar 2020

Flere av ÅRK sine ekvipasjer stilte i helgen til start på Sandnes og Jæren Rideklubb sitt distrikts stevne på Foss Eikeland. Skikkelig ruskevær var det både lørdag og søndag, men de trosset været og reiste likevel. Det ble mange bra runder både for de mer erfarne rytterne og førstegangs startende.  

De som stilte til start for ÅRK var Andrea Hetland Fanuelsen med Oxview Denver, Sara Eikeland med Baby R og Cantona I, Anja Macura med Qilian V, Gina Lima Høgstø med Felix IX, Linn-Beate Paulsen med Vidtskue's Nelly og Isabeau Van'T Gavershof . 


Det ble 7 flotte plasseringer denne helgen, GRATULERER!!!:

1.plass til Andrea og Denver i 0.80m lørdag.

6.plass til Sara og Baby i 0.80m lørdag.

7.plass til Anja og Qilian i 0.90m lørdag.

2.plass til Gina og Felix i 0.80m lørdag.

Sløyfe til Linn-Beate og Nelly i 0.90m unghest lørdag.

2.plass til Andrea og Denver i 0.80m søndag.

1.plass til Andrea og Denver i 0.90m søndag.


Resultater

Lørdag

Klasse 02: Hest LD 0.80m (bedøm. 280): Andrea med Denver fikk 0 feil og med 73 i stilpoeng vant de klassen. GRATULERER!!! Sara med Baby fikk 0 feil og 70 i stilpoeng og endte med det på en 3-delt 6.plass (plassering). Anja med Quilian fikk 0 feil og 68 i stilpoeng og endte på 11.plass. Der var 26 startende i klassen.

Klasse 03: Hest LD+10 0.90m (bedøm. 274.1.5.3): Anja med Qilian fikk 0 feil i begge faser og endte på 7.plass (plassering). Sara med Cantona fikk 6 feil i 2.fase og endte med det på 10.plass. Andrea med Denver fikk 4 feil i 1.fase og endte med det på 14.plass. Gina med Felix fikk også 4 feil i 1.fase og endte på 15.plass. Der var 25 startende i klassen.

Klasse 03 avd.B: Hest LD+10 0.90m (bedøm. 279 unghest): Linn-Beate med Nelly fikk 0 feil og sløyfe. Der var 4 startende i klassen.

Klasse 04: Hest LC 1.00m (bedøm. 274.1.5.3): Gina med Felix fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 6.plass. Sara med Cantona fikk 1 feil i 2.fase og endte med det på 7.plass. Der var 20 startende i klassen.

Søndag

Klasse 11: Hest LC 1.00m (bedøm. 238.2.1): Linn-Beate med Isabeau fikk 4 feil og endte med det på 13.plass. Der var 19 startende i klassen.

Klasse 15: Ponni LC 0.80m (bedøm. 274.1.5.3): Andrea med Denver fikk 0 feil i begge faser og endte på en flott 2.plass (plassering). Der var 10 startende i klassen.

Klasse 16: Ponni LB 0.90m (bedøm. 238.2.1): Andrea med Denver fikk 0 feil og med best tid, endte de på 1.plass GRATULUERER!!!. Der var 7startende i klassen.


Link til resultatene:

https://online.equipe.com/en/competitions/35807


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline