L-stevne ponni og hest Haugesund Rideklubb 24-26.juli 2020

Postet av Ålgård rideklubb den 28. Jul 2020

Iselin og ChekandinaIselin og Chekandina

Haugesund Open arrangeres hvert år på Haugesund Rideklubb. Dette er et landsstevne som har vanlige klasser men hvor ekvipasjene kan melde seg på i forskjellige turer. I for eksempel Lilletur blir resultatene fra alle 3 dager lagt sammen og det blir pengepremier til de 3 beste. Dersom flere ekvipasjer har samme antall feilpoeng etter de 3 dagene, blir det omhopping. Der er Ponnitur (LA), Minitur (1m, 1.05m, 1m), Lilletur (1.10m, 1.15m, 1.10) og Storetur (1.20m, 1.25m, 1,20m). ÅFK hadde en ekvipasje som deltok i Minitur, Iselin Hopland med Chekandina som gjorde det veldig bra og endte på 3.plass sammenlagt.

Iselin og Chekandina

Det ble et flott arrangement i Haugesund. Veldig trivelig plass å være. Nedturen kom søndagen ettersom regnet bestemte seg for å melde sin ankomst for fullt. Baneforholdene ble veldig vanskelige og flere ekvipasjer valgte derfor å trekke seg fra konkurransen.

Sara og Cantona

To ekvipasjer fra ÅRK reiste til Haugesund. Tidligere nevnte Iselin Bertine Hopland med Chekandina og Sara Eikeland med Cantona I. Disse to gjorde det særdeles bra og klarte å få 0 feilpoeng og premie i alle klasser de deltok i. Flott jobbet begge to:-)

Det ble 5 plasseringer denne helgen, GRATULERER!!!:

4.plass til Iselin og Chekandina i 1.00m fredag.

5.plass til Sara og Cantona i 1.10m fredag.

4.plass til Iselin og Chekandina i 1.05m lørdag.

2.plass til Sara og Cantona i 1.15m lørdag.

3.plass til Iselin og Chekandina i 1.00m søndag.

Resultater

Fredag

Klasse 02: Hest LC 1.00m (bedøm. 274.1.5.3): Iselin med Chekandina fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 4.plass (plassering). Der var 27 startende i klassen.

Klasse 03: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Sara med Cantona fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 5.plass (plassering). Der var 28 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 12: Hest LC+5 1.05m (bedøm. 274.1.5.3): Iselin med Chekandina fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 4.plass (plassering). Der var 20 startende i klassen.

Klasse 13: Hest LB+5 1.15m (bedøm. 274.1.5.3): Sara med Cantona fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 2.plass (plassering). Der var 20 startende i klassen.

Søndag

Klasse 21: Hest LC 1.00m (bedøm. 238.2.1): Iselin med Chekandina fikk 0 feil og endte med det på en flott 3.plass (plassering). Der var 18 startende i klassen.

Chekandina og Cantona

Link til resultatene:

L/E-Stevne Bergen Rideklubb 16-19.07.2020

Postet av Ålgård rideklubb den 22. Jul 2020

Bergen Rideklubb lager til et veldig flott arrangement denne helgen. Bergen Horse Show er et av årets faste stevner, og om enn litt senere på året enn det som er vanlig, så ble det Horse Show også i år.

På grunn av begrensning i antall personer en rytter har lov til å ha med seg på stevneplassen i disse dager, ble det Live og far Pål som tok turen til Bergen med Cilotta og Amigo.

Det ble 2 plasseringer denne helgen, GRATULERER!!!:

16.plass til Live og Amigo i 1.10m torsdag.

9.plass til Live og Cilotta i 1.20m søndag.

Resultater

Torsdag

Klasse D1: Hest LC 1.00m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Amigo ble dessverre eliminert. Der var 27 startende i klassen.

Klasse 05: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Amigo fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 16.plass (plassering). Live med Cilotta fikk 4 feil i 1.faseog endte med det på 39.plass. Der var 65 startende i klassen.

Fredag

Klasse 13: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Amigo ble dessverre eliminert. Der var 51 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 22: Hest LB+5 1.15m (bedøm. 238.2.1): Live med Cilotta fikk 4 feil  og endte med det på 23.plass.  Der var 55 startende i klassen.

Søndag

Klasse 26: Hest LA 1.20m (bedøm. 274.1.5.3) Felleskjøpet Cup: Live med Cilotta fikk 0 feil i 1.fase og ble eliminert i 2.fase og endte med det på 9.plass (plassering). Der var 42 startende i klassen.

D-stevne Arendal og Grimstad Rideklubb 3-5.juli 2020

Postet av Ålgård rideklubb den 8. Jul 2020

I år hadde Arendal og Grimstad rideklubb bestemt seg for å dele sommerstevnet i 2 deler. Denne helgen var det del 2 som stod for døren. På dette stevnet ble det arrangert klasser fra og med 1.10m til og med 1.30m. Familien Tofte var på plass i Fevik, og det ble nok en flott helg med flere plasseringer.

Det ble 3 plasseringer denne helgen, GRATULERER!!!:

5.plass til Live og Amigo i 1.10m fredag.

7.plass til Live og Cilotta i 1.10m lørdag.

3.plass til Live og Cilotta i 1.10m søndag.

Resultater

Fredag

Klasse 01: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Amigo fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 5.plass (plassering). Live med Cilotta fikk 0 feil i 1.fase og endte med å trekke seg i 2.fase og endte dermed på 19.plass. Der var 42 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 04: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Cilotta fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 7.plass (plassering). Live med Amigo ble dessverre eliminert. Der var 39 startende i klassen.

Søndag

Klasse 08: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3): Live med Cilotta fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 3.plass (plassering). Der var 30 startende i klassen.

D-stevne Sørlandsparken rideklubb 20-21. Juni 2020

Postet av Ålgård rideklubb den 1. Jul 2020

Helgen 20-21. Juni dro Mai Brit og Ingelin, med følge, til det glade sørlandet for å ri stevne. Den ellers dårlige værutsikten endret seg til å bli bra vær og gode temperaturer. Epona har et meget flott og stort anlegg, og konkurransebanen er veldig stor. En veldig kjekk plass å reise på stevne.

Ingelin hadde med seg begge sine hester, Hadizerma og Karentino Golds. Mai Brit hadde med seg La Dita Z (Diva).

Ingelin med Karentino red 80 cm og 90 cm lørdag og søndag og hadde noen gode skoleringsrunder her. Karentino er kun 5 år og urutinert for alderen, og er under utdannelse. Det ble noen gode treningsrunder og mer rutine med i bagasjen.

Ingelin med Hadizerma, som er en mer rutinert hest, red 1.10m og 1.20m begge dager. Her ble det feilfrie runder i begge 1.10m klassene, samt en plassering, og to gode treningsrunder i 1.20m. Gode erfaringer hjem også her.

Mai Brit med Diva red 1m og 1.10m begge dager. Her var rundene preget av en veldig ivrig og sprek hest som var i overkant glad for å komme ut på så stor bane. Det ble 4 gode treningsrunder her også, der søndagen nok stod for de beste. Det ble også en seier i 1m på søndagen, veldig kjekt.

I alt ble det to plasseringer denne helgen. GRATULERER!

Ingelin med Hadizerma 3.plass 1.10m lørdag.

Mai Brit med Diva 1.plass 1.00m søndag.

L/E-stevne hest Drammen og Omegn Rideklubb 25-28.juni 2020

Denne helgen gikk turen til Drammen og Omegn Rideklubb for familien Tofte fra ÅRK med 2 hester. Der ble det arrangert lands og elite stevne. Det ble et flott arrangement med mange startende, strålende sol og varmt. Veldig kjekt å få ri på den store flotte banen deres. Det meldes også om veldig god mat på den nye restauranten på området som har fått navnet Violetta.

Live med de to flotte hestene sine Cilotta og Amigo stilte til start i Bronse turen som går i høyden 1.10m og 1.15m i finalen. De hadde flere flotte runder og fikk med seg et par plasseringer også. Veldig god innsats.

10.plass til Live og Cilotta i 1.10m fredag.

4.plass til Live og Cilotta i 1.15m lørdag.

Resultater

Torsdag

Klasse 1: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3) Bronse tur: Live med Cilotta fikk 4 feil i 1.fase og endte med det på 41.plass. Live med Amigo fikk 13 feil i 1.fase og endte med det på 54.plass. Der var 60 startende i klassen.

Fredag

Klasse 5: Hest LB 1.10m (bedøm. 274.1.5.3) Bronse tur: Live med Cilotta fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 10.plass (plassering). Live med Amigo fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 15.plass. Der var 42 startende i klassen.

Lørdag

Klasse 11: Hest LB+5 1.15m (bedøm. 274.1.5.3) Finale Bronse tur: Live med Cilotta fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en fin 4.plass (plassering). Live med Amigo ble dessverre eliminert. Der var 41 startende i klassen.