D-stevne Sandnes og Jæren Rideklubb 11-12.februar 2017

Postet av Ålgård rideklubb den 13. Feb 2017

Denne helgen var det D-stevne på SJR, med ponni og hesteklasser. Det var et nydelig vintervær med sol og noen plussgrader midt på dagen. Mange ryttere fra ÅRK deltok på dette stevne, totalt var det 12 ekvipasjer. Det var 3 nye ÅRK ekvipasjer som deltok, det var Gina L. Høgstø med ponnien Felix og Kristin Østerhus med hestene Carotino L og Zandilot D.

Det ble en fantastisk resultathelg for ÅRK rytterne, med ikke mindre enn 3 første plasser. Gina med ponnien Felix fikk en 1.plass i sitt første stevne. I tillegg fikk Sara med Baby R og Kristine med Calfornjia G hver sin første plass. Stor gratulasjon til alle sammen.

De som var med: Gina L Høgstø med Felix, Anastasia Gjesdal med Legolas Delight, Sara Eikeland med Baby R, Marita Paulsen med Basso, Linn Beate Paulsen med My Lady Sunrise, Kristin Østerhus med Carotino L og Zandilot D, Kristine Fjogstad med Californjia G, Lene Kristensen med Jarramas Hästak, Hanne Håkonsen med Cor De Ask og Queen Star og Yvonne Sletthaug med Cover Girl.

Det ble totalt 8 plasseringer denne helgen, gratulerer alle sammen. Hadde ÅRK rytterne vært litt heldigere, kunne vi hatt enda flere plasseringer:

1.plass til Gina med Felix i hest 0.80m på lørdag.

1.plass til Sara med Baby R i hest 1.0m på lørdag.

Lørdag

Klasse 3: Ponni I LA, 1.0m, (bedøm 274.5.3): Anastasia med Legolas Delight fikk 0 feil og kom på en 3.plass (første uplasserte). Det var 7 startende.

Klasse 4: Hest 0.70m (Bedøm 280): Gina med Felix fikk 0 feil og 68,5 stilpoeng, kom på en 6.plass. Det var 13 startende.

Klasse 5: Hest 0.80m (Bedøm 280): Gina med Felix fikk 0 feil og 71,5 stilpoeng og vant klassen. Gratulerer. Det var 29 startende.

Klasse 6: Hest 0.90m (Bedøm 274.5.3): Kristin med Carotino L fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 14.plass. Sara med Baby R fikk 4 feil i grunnomgangen og kom på en 20.plass Det var 30 startende.

Klasse 7: Hest 1.0m (Bedøm 274.5.3): Sara med Baby R fikk 0 feil i begge omganger og vant klassen. Gratulerer. Kristin med Carotino L fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 6.plass (plassering). Hanne med Cor De Ask L fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 7.plass (plassering). Det var 30 startende.

Klasse 8: Hest 1,10m (bedøm 274.5.3). Hanne med Queen Star fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 6.plass (plassering). Linn Beate med My Lady Sunrise fikk 0 feil i grunnomgangen og 4 feil i omhoppingen, kom på en 16.plass. Marita med Basso fikk 4 feil i grunnomgangen, kom på en 24.plass. Det var 30 startende.

Klasse 9: Hest 1.20m, (bedøm 238.2.1): Lene med Jarramas Hästak fikk 4 feil og kom på en 9.plass. Uflaks med det ene rivet, da de hadde best tid i klassen. Totalt var det 17 startende.

Søndag

Klasse 12: Ponni I LA, 1.0m, (bedøm 274.5.3): Anastasia med Legolas Delight fikk 4 feil i grunnomgangen og kom på en 7.plass. Det var 9 startende.

Klasse 15: Hest 0.90m (Bedøm 274.5.3): Kristin med Zandilot D fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 15.plass. Sara med Baby R fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 16.plass. Det var 25 startende.

Klasse 16: Hest 1.05m (bedøm 274.5.3). Kristine med Californjia G fikk 0 feil i begge omganger og vant klassen. Gratulerer. Kristin med Zandilot D fikk 8 feil i grunnomgangen og kom på en 20.plass. Det var 23 startende.

Klasse 17: Hest 1.15m, (bedøm 274.5.3): Hanne med Queen Star fikk 0 feil i begge omganger og kom på en fin 4.plass (plassering). Yvonne med Cover Girl fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 6.plass (plassering). Linn Beate med My Lady Sunrise fikk 4 feil i grunnomgangen og kom på en 14.plass. Lene med Jarramas Hästak fikk 4 feil i grunnomgangen og kom på en 16.plass. Marita med Basso ble dessverre eliminert. Det var 26 startende.