FEI-stevne Drammen og Omegn Rideklubb 03-13. mai 2018

Postet av Ålgård rideklubb den 13. Mai 2018

Da var Drammen Springtour over for denne gang. Dette har vært 3 fantastiske uker for ÅRK sine ekvipasjer resultatmessig. Beste reultatene kom siste helgen hvor våre 2 ekvipasjer presterte å bli plassert (få premie) i samtlige klasser de stilte til start i. Flott prestasjon begge to.

For å forklare dette med flere helger. Dette er et stevne hvor rytterne stiller til start 1, 2 eller 3 helger. Gjerne med samme hest, mens noen har flere hester å variere med. Helg 3 kan en si det er finale helg. Da kommer det mange internasjonale ekvipasjer til Drammen for å delta i de virkelig store klassene. Stevnet avsluttes med Grand Prix hopping med hinder til og med 1.60m i høyde.

Helg 2 og 3 stilte ÅRK’s ekvipasje Hanne Håkonsen med unghesten Cor de Ask (tilreisende fra Danmark) til start. Og i uke 3 var Kristin Østerhus med Cover Girl W tilbake i Drammen igjen etter en helgs pause.

Det ble hele 7 plasseringer på 2 ekvipasjer disse 2 helgene, GRATULERER!!!:

9.plass til Hanne med Cor de Ask i 1.25m lørdag(uke 2).

10.plass til Hanne med Cor de Ask i 1.20m torsdag(uke 3).

9.plass til Kristin med Cover Girl i 1.20m torsdag(uke3).

7.plass til Hanne med Cor de Ask i 1.20m fredag(uke 3).

23.plass til Kristin med Cover Girl i 1.20m lørdag(uke 3).

5.plass til Hanne med Cor de Ask i 1.25m lørdag(uke 3).

5.plass til Kristin med Cover Girl i 1.20m søndag(uke 3).

Resultater

Uke 2

Torsdag

Klasse 38: CSIYH1 Youngster Tour 5/6 year – 1.10m/1.20m (bedøm. 274.5.3): Hanne med Cor de Ask fikk 4 feil i 2.fase og endte med det på 22.plass. Der var 47 startende i denne klassen.

Fredag

Lørdag

Klasse 61: CSIYH1 Youngster Tour 5/6 year – 1.15m/1.25m (bedøm. 274.5.3): Hanne med Cor de Ask fikk 4 feil i 2.fase og endte med det på 9.plass (plassering). Der var 42 startende i denne klassen.

Uke 3

Torsdag

Klasse 75: CSIYH1 Youngster Tour – 1.10m/1.20m (bedøm. 274.5.3): Hanne med Cor de Ask fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 10.plass (plassering). Der var 37 startende i denne klassen.

Klasse 78: CSI1 Silver Small Tour - 1.20m (bedøm. 274.5.3): Kristin med CG fikk 0 feil i begge faser og endte med det på 9.plass (plassering). Der var 108 startende i denne klassen.

Fredag

Lørdag

Klasse 95: CSI1 Silver Small Tour - 1.20m (bedøm. 274.5.3): Kristin med CG fikk 4 feil i 2. fase og endte med det på 23.plass (plassering). Der var 94 startende i denne klassen.

Klasse 100: CSIYH1 Youngster Tour 5/6 year – 1.15m/1.25m (bedøm. 274.5.3): Hanne med Cor de Ask fikk 4 feil i 2.fase og endte med det på en flott 5.plass (plassering). Der var 35 startende i denne klassen.

Søndag

Klasse 103: CSI1 Silver Small Tour Final - 1.20m (bedøm. 274.5.3): Kristin med CG fikk 0 feil i begge faser og endte med det på en flott 5.plass (plassering). Der var 87 startende i denne klassen.