Stevner på Sandnes og Jæren Rideklubb

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

De to siste helgene har det vært stevne på Sandnes og Jæren Rideklubb. Der har klubben vært godt representert både på deltagerlisten og resultatlisten. Helgen 27.-29. august var det duket for landsstevne hvor Ingelin Eliassen, Mai Brit Skjervik, Linn-Beate Paulsen, Marita Norem og Hanne Håkonsen var til start. Det ble blant annet til en flott 1. plass for Linn-Beate og Hidalgo Van´t Dexterhof. Utover Linn-Beate var både Ingelin og Marita plassert.

Alle resultater fra helgen blir etter hvert lagt ut her: https://nryfstevne.no/events/16b78d02-926b-4139-8e8a-3f4a939600c6/#classes 

Linn-Beate Paulsen og Hidalgo Van´t Dexterhof

Ingelin Eliassen og Hadizerma
Forrige helg 3.-5. september ble det avholdt distriktsstevne med Rogalandsmesterskap individuelt lørdag og lag søndag. Her var vi så heldige å ha enda flere medlemmer til start med både Anja Macura og Amalie Johansen i tillegg til de fleste ekvipasjene fra foregående helg. Denne helgen var det Mai Brit Skjervik og La Dita Z som stod for plassering i fredagens 1.10 klasse.

Resultater fra denne helgen kan etter hvert ses her: https://nryfstevne.no/events/9bbbe7c3-9773-468b-9115-0a26ff1197ab/results/

Søndagens lag i RM samt en del av vår fantastiske heiagjeng

Det var dessverre ingen fra ÅRK som klatret helt til tops i Rogalandsmesterskapet hverken individuelt eller lag denne gangen, til tross for god innsats. Laget på søndag bestod av Linn-Beate Paulsen med Hidalgo Van´t Dexterhof, Marita Norem med Vidtskue´s Nelly, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Hanne Håkonsen med Genova V. Laget endte med 8 feil i første omgang og 7 feil i andre omgang. Vi sier oss fornøyd med god innsats, nye erfaringer og selverklært beste (og mest høylytte) heiagjeng. Vi takker Sandnes og Jæren med alle deres innsatskrefter for enda et flott gjennomført arrangement. 

For løpende oppdateringer av stevner, resultater og arrangementer på ÅRK anbefales det å følge aalgaardrideklubb på instagram. 

  0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline