Klubbstevne ÅRK

Postet av Ålgård rideklubb den 28. Sep 2021

Endelig var det tid for klubbstevne igjen. Vi har ventet lenge på muligheten til å invitere til stevne igjen hos oss, så dette var etterlengtet for alle! 


Flinke ryttere som var med i gymkhana


 

Klassene som ble avholdt var gymkhana, bommer og 50 cm. Vi hadde god oppslutning av ryttere i alle klassene, som er veldig kjekt. For mange var dette det første stevne noen gang ettersom sist vi avholdt stevne var i januar 2020! Vi i ÅRK mener at det er viktig for elevene å få erfaring med stevner ettersom flere av elevene våre forhåpentligvis skal ri mange stevner på rideskolen, og andre steder i fremtiden.


Premieutdeling i bommer, dette var klassen med flest startende
 

I Gymkhana og bommer fikk alle deltagerne premie etter klassene var slutt. I klasse 3, 50 cm var det 4 plasserte og her gikk det på tid og feil, altså raskeste ekvipasje med minst feil vant.


De premierte i helgens siste klasse 

 

Vi gratulerer alle med vel gjenomført stevne, og en ekstra gratulasjon til de flinke elevene som red 50cm både fint, fort og feilfritt. Utover dette vil vi takke alle innsatskrefter fra deltakere, publikum, styret og alle frivillige som var med på å arrangere stevnet. Ikke minst en stor takk til våre flinke ponnier som også så ut til å kose seg på stevne igjen! 

Vinnerne av 50cm Benedicte Marie Fjeldheim Goursaud og dawson ExpressNeste arrangement på ÅRK blir rideweekend 9.-10. oktober. Neste stevne blir helgen 20.-21. dersom alt går som planlagt. Hvis noen vil ha fjernet bilder fra hjemmesiden send oss en mail, eller skriv til oss på Facebook. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline