L-stevne Norgesserien 1.avd. Rogaland Rideklubb 18-20.mars 2016

Postet av Ålgård rideklubb den 26. Mar 2016

Så var det klart for laghopping igjen og tradisjonen tro gjør vi det bra i Norgesserien med mange flotte plasseringer opp gjennom tidene. Det slo også til i år!!!

Kjempestor gratulasjon til både 3.div og 2.div lagene våre som begge fikk 2.plasser, etter spennende konkurranser. Ingen plasseringer er avgjort før sistemann er i mål.

Det var mange forskjellige ekvipasjer som representerte ÅRK denne helgen:

De som deltok var: Sara Eikeland med Flash Dance, Kristin Østerhus med Mosstown Lad, Yvonne Sletthaug med Oxview Denver, Lene Kristensen med Jarramas Hästak, Marita Paulsen med Basso, Yvonne Sletthaug med Cover Girl, Yvonne Sletthaug med Royal Highness, Linn Beate Paulsen med My Lady Sunrise, Kristin Østerhus med Lillan, Sikke Røstad med Uvantos Weering.

Det ble utrolig mange flotte plasseringer denne helgen, gratulerer alle sammen!!!

3.plass til Sara og Flash Dance i 0.90m hest fredag.

Sløyfe til Yvonne med Cover Girl i 1.10m unghest fredag

4.plass til Kristin med Mosstown Lad 0.95m hest lørdag.

6.plass til Yvonne og Oxview Denver i 0.95m hest lørdag.

5.plass til Marita med Basso i 1.05m hest lørdag

12.plass til Kristin med Lillan i 1.05m lørdag

Sløyfe til Yvonne med Royal Highness i 1.05m unghest lørdag

Sløyfe til Yvonne med Cover Girl i 1.15m unghest lørdag

11.plass til Lena og Jarramas Hästak i 1.15m hest lørdag.

2.plass til 3.div laget i Norgesserien 1.avd. 0.95m søndag.

2.plass til 2.div laget i Norgesserien 1.avd. 1.05m søndag.

Resultater

Fredag

Klasse 5: Hest 0.90m (bedøm 274.5.3): Sara og Flash Dance fikk 0 feil i begge omganger og fikk en flott 3.plass. Det var 31 startende.

Klasse 8: Unghest 1.10m (bedøm 279 CR): Yvonne med Cover Girl gikk feilfritt og fikk sløyfe.

Lørdag

Klasse 11: Hest 0.95m (bedøm 274.5.3): Kristin og Mosstown Lad fikk 0 feil i begge omganger og fikk en flott 4.plass (plassering). Yvonne og Oxview Denver fikk 0 feil i begge omganger og fikk en 6.plass (plassering). Sara og Flash Dance fikk 0 feil i grunnomgangen og 4 feil i omhoppingen, fikk en 23.plass. 47 startende.

Klasse 12: Hest 1.05m (bedøm 274.5.3): Marita med Basso fikk 0 feil i begge omganger og fikk en fin 5.plass (plassering). Kristin med Lillan fikk 0 feil i begge omganger og fikk en 12.plass (plassering). Yvonne og Oxview Denver fikk 4 feil i grunnomgangen og fikk en 25.plass. Linn Beate Paulsen med My Lady Sunrise fikk 4 feil i grunnomgangen og fikk en 27.plass. 47 startende i klassen.

Klasse 13: Unghest 1.05m (bedøm 279 CR): Yvonne med Royal Highness gikk feilfritt og fikk sløyfe.

Klasse 15: Hest 1.15m (bedøm 274.5.3): Lena og Jarramas Hästak fikk 0 feil i begge omganger og fikk en fin 11.plass (plassering). Det var 60 startende.

Søndag og laghopping

Klasse 22: Unghest 1.20m (bedøm 238.2.2): Yvonne med Cover Girl fikk 0 feil i begge omganger og vant klassen.