D-stevne Rogaland Rideklubb 11 og 12.mars 2017

Postet av Ålgård rideklubb den 12. Mar 2017

Denne helgen var det D-stevne for hest på Rogaland. Ålgård rytterne «slo til igjen» med utrolig mange fine plasseringer, to første plasser og tre andre plasser, denne helgen.

Det var 11 ekvipasjer fra ÅRK som deltok på dette stevne:

Anastasia Gjesdal med Legolas Delight, Sara Eikeland med Baby R, Gina Høgstø med Felix, Marita Paulsen med Basso, Linn Beate Paulsen med My Lady Sunrise, Kristin Østerhus med Zandilot D, Hanne Håkonsen med Queen Star og Cor De Ask, Kristine Fjogstad med Californija G, Lene Kristensen med Jarramas Hästak og Yvonne Sletthaug med Cover Girl.

De beste plasseringene denne helgen fikk Anastasia med Legolas Delight og Marita med Basso, da de vant henholdsvis 1.05m og 1,15m klassene.

Det ble totalt åtte flotte plasseringer totalt denne helgen, gratulerer alle sammen:

CR til Sara med Baby R i hest 0.80m lørdag

CR til Gina med Felix i hest 0.80m lørdag.

2.plass til Anastasia med Legolas Delight i hest 1.0m på lørdag.

5.plass til Sara med Baby R i hest 1.0m på lørdag.

2.plass til Linn Beate med My Lady Sunrise i hest 1.10m på lørdag.

1.plass til Anastasia med Legolas Delight i hest 1.05m på søndag.

2.plass til Sara med Baby R i hest 1.05m på søndag.

1.plass til Marita med Basso i hest 1.15m på søndag.

Resultater

Lørdag

Klasse 2: Hest 0.80m (Bedøm 279 CR): Sara med Baby R og Gina med Felix gikk feilfritt og fikk sløyfe.

Klasse 3: Hest 1.0m (Bedøm 274.5.3) Anastasia med Legolas Delight fikk 0 feil i begge omganger og kom på en flott 2.plass. Sara med Baby R fikk også 0 feil i begge omganger og kom på en fin 5.plass (plassering). Hanne med Cor De Ask fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 22.plass. Kristin med Zandilot D fikk 0 feil i grunnomgangen og 4 feil i omhoppingen, kom på en 24.plass.

Klasse 10: Hest 1.10m (Bedøm 274.5.3) Linn Beate med My Lady Sunrise fikk 0 feil i begge omganger og kom på en flott 2.plass. Kristine med Californjia G fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 12.plass. Kristin med Zandilot D fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 16.plass. Det var 36 startende.

Klasse 11: Hest 1.20m (bedøm. 274.5.3) Hanne med Queen Star fikk 0 feil i begge omganger og kom på en 7.plass. Lene med Jarramas Hästak fikk 0 feil i grunnomgangen og 4 feil i omhoppingen, kom på en 11.plass. Yvonne med Cover Girl fikk 10 feil i grunnomgangen og kom på en 16.plass. Det var 18 startende.

Søndag

Klasse 8: Hest 1.05m (bedøm 274.5.3) Anastasia med Legolas Delight fikk 0 feil i begge omganger og vant klassen. Gratulerer !!! Tett fulgt av Sara med Baby R som også fikk 0 feil i begge omganger og kom på en flott 2.plass. Det var 26 startende.

Klasse 9: Hest 1.15m (bedøm 274.5.3) Marita med Basso fikk 0 feil i begge omganger og vant klassen. Gratulerer !!! Linn Beate med My Lady Sunrise fikk 4 feil i grunnomgangen, kom på en 13.plass. Det var 21 startende.

Klasse 10: Hest 1.25m (bedøm 238.2.1). Yvonne med Gover Girl gikk feilfritt og kom på en 3.plass (første uplasserte). Lene med Jarramas Hästak fikk 4 feil og kom på en 6.plass. Det var 8 startende.