Juleferie og oppstart nyttår

Postet av Ålgård rideklubb den 9. Des 2021

Siste dag i rideskolen før jul er onsdag 22.12.

Det er mulighet for å ha hest på for tre dager i romjulen, oppslag i stallen om dette. Snakk med instruktøren din. 

Oppstart rideskolen etter nyttår er mandag 3.januar.

Alle beholder sine faste plasser! :) 




Prisøkning rideskolen fra januar 2022

Postet av Ålgård rideklubb den 9. Des 2021

Informasjon til alle elever som går i rideskolen.

Fra januar øker prisen på ridetimene, og det vil koste 190,- per ridetime. 




Klubbstevne med klubbmesterskap

Postet av Ålgård rideklubb den 1. Des 2021

Helgen 27.-28. november arrangerte vi klubbstevne med innlagt klubbmesterskap for skoleelver og privatryttere på ÅRK.

Lørdag 27. november ble det avholdt gymkhana og dressur. Planen var å ha dressurmesterskap på lørdagen, men på grunn av frafall av dommer i siste liten ble vi nødt til å utsette dette. Det ble likevel avholdt LC:2 for skoleelevene hvor de fikk en tilbakemedling og øvd seg på programmet. Vi håper på å gjennomføre dressurdelen av klubbmesterskapet i løpet av januar. 

Juli Kristin Skjervik og George

Søndag stod bommer, 0,50 cm og 1m på programmet. Bommer var clear round hvor alle elevene gjennomførte flotte runder. 0,50 var klubbmesterskap for skoleelevene. Her var det Juli Kristin Skjervik som stakk av med seieren sammen med George. Andreplassen gikk til Benedicte Marie Fjeldheim Goursaud på Dawson Express, og nummer 3 ble Lina Gjedrem på George. 

1m var klubbmesterskap for privatryttere. Her var det fem ryttere til start. Førsteplassen gikk til Hanne Håkonsen på Genova V, andreplass ble Mai Brit Skjervik på La Dita Z og nummer tre ble Linn-Beate Paulsen på Hidalgo.

Vi takker alle som stilte opp av deltakere, hjelpere og tilskuere, og sier oss fornøyd med vel gjennomført klubbmesterskap 2021. Forhåpentligvis er vi klar igjen med ny runde i januar, med klubbmesterskap i dressur!






Klubbstevne ÅRK

Postet av Ålgård rideklubb den 28. Sep 2021

Endelig var det tid for klubbstevne igjen. Vi har ventet lenge på muligheten til å invitere til stevne igjen hos oss, så dette var etterlengtet for alle! 


Flinke ryttere som var med i gymkhana


 

Klassene som ble avholdt var gymkhana, bommer og 50 cm. Vi hadde god oppslutning av ryttere i alle klassene, som er veldig kjekt. For mange var dette det første stevne noen gang ettersom sist vi avholdt stevne var i januar 2020! Vi i ÅRK mener at det er viktig for elevene å få erfaring med stevner ettersom flere av elevene våre forhåpentligvis skal ri mange stevner på rideskolen, og andre steder i fremtiden.


Premieutdeling i bommer, dette var klassen med flest startende
 

I Gymkhana og bommer fikk alle deltagerne premie etter klassene var slutt. I klasse 3, 50 cm var det 4 plasserte og her gikk det på tid og feil, altså raskeste ekvipasje med minst feil vant.


De premierte i helgens siste klasse 

 

Vi gratulerer alle med vel gjenomført stevne, og en ekstra gratulasjon til de flinke elevene som red 50cm både fint, fort og feilfritt. Utover dette vil vi takke alle innsatskrefter fra deltakere, publikum, styret og alle frivillige som var med på å arrangere stevnet. Ikke minst en stor takk til våre flinke ponnier som også så ut til å kose seg på stevne igjen! 

Vinnerne av 50cm Benedicte Marie Fjeldheim Goursaud og dawson Express



Neste arrangement på ÅRK blir rideweekend 9.-10. oktober. Neste stevne blir helgen 20.-21. dersom alt går som planlagt. Hvis noen vil ha fjernet bilder fra hjemmesiden send oss en mail, eller skriv til oss på Facebook. 




Stevner på Sandnes og Jæren Rideklubb

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

De to siste helgene har det vært stevne på Sandnes og Jæren Rideklubb. Der har klubben vært godt representert både på deltagerlisten og resultatlisten. Helgen 27.-29. august var det duket for landsstevne hvor Ingelin Eliassen, Mai Brit Skjervik, Linn-Beate Paulsen, Marita Norem og Hanne Håkonsen var til start. Det ble blant annet til en flott 1. plass for Linn-Beate og Hidalgo Van´t Dexterhof. Utover Linn-Beate var både Ingelin og Marita plassert.

Alle resultater fra helgen blir etter hvert lagt ut her: https://nryfstevne.no/events/16b78d02-926b-4139-8e8a-3f4a939600c6/#classes 

Linn-Beate Paulsen og Hidalgo Van´t Dexterhof

Ingelin Eliassen og Hadizerma
Forrige helg 3.-5. september ble det avholdt distriktsstevne med Rogalandsmesterskap individuelt lørdag og lag søndag. Her var vi så heldige å ha enda flere medlemmer til start med både Anja Macura og Amalie Johansen i tillegg til de fleste ekvipasjene fra foregående helg. Denne helgen var det Mai Brit Skjervik og La Dita Z som stod for plassering i fredagens 1.10 klasse.

Resultater fra denne helgen kan etter hvert ses her: https://nryfstevne.no/events/9bbbe7c3-9773-468b-9115-0a26ff1197ab/results/

Søndagens lag i RM samt en del av vår fantastiske heiagjeng

Det var dessverre ingen fra ÅRK som klatret helt til tops i Rogalandsmesterskapet hverken individuelt eller lag denne gangen, til tross for god innsats. Laget på søndag bestod av Linn-Beate Paulsen med Hidalgo Van´t Dexterhof, Marita Norem med Vidtskue´s Nelly, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Hanne Håkonsen med Genova V. Laget endte med 8 feil i første omgang og 7 feil i andre omgang. Vi sier oss fornøyd med god innsats, nye erfaringer og selverklært beste (og mest høylytte) heiagjeng. Vi takker Sandnes og Jæren med alle deres innsatskrefter for enda et flott gjennomført arrangement. 

For løpende oppdateringer av stevner, resultater og arrangementer på ÅRK anbefales det å følge aalgaardrideklubb på instagram. 

 



 





Stevner i juli og august

Postet av Ålgård rideklubb den 6. Sep 2021

I løpet av sommeren har klubben hatt flere ekvipasjer til start på ulike stevner. I starten av juli var Ingelin Eliassen i Bergen med Karentino Gold´s. Neste stevnehelg var 7.-11. juli hvor klubben var godt representert og det ble til plassering for både Sara Eikeland med Cantona l, Mai Brit Skjervik med La Dita Z og Marita Norem med Vidtskue´s Nelly. Alle resultater fra Sandnes og Jæren sitt stevne kan ses her: https://nryfstevne.no/events/738fa6b7-f668-4be4-86fb-ee97e0e59b1e/results/

Sara Eikeland og Cantona l21. august var Anja Macura og Hanne Håkonsen til start på utvidet klubbstevne på Riska Rideklubb med Destiny og Carlos FF. Det ble til fine erfaringer for unghestene og var et kjekt stevne å få med seg.  

Carlos FF og Destiny

For jevnlig oppdatering av stevner, resultater og aktiviteter på ÅRK følg oss gjerne på instagram under aalgaardrideklubb hvor vi oppdaterer fortløpende. :) 




Stevne Indre Haugaland

Postet av Ålgård rideklubb den 1. Jul 2021


Sara og CantonaSara og Cantona

26.-27. juni avholdt Indre Haugaland Ryttersportklubb distriksstevne på Haugaland Hestesports Arena. Dette er en av de nyere stevneplassene vi har i Norge med flotte baner og flinke arrangører. Det var tre ryttere til start fra klubben vår: Ingelin Eliassen, Sara Eikeland og Hanne Håkonsen. Vi var godt representert i klasser fra 1m til 1.25m. 

Cantona vinner av 1.10mCantona vinner av 1.10m lørdag

Det ble til 4 plasseringer i alt denne helgen. Sara Eikeland og Cantona vant 1.10m lørdag, og ble nummer 5 i 1.20m lørdag. Hanne Håkonsen ble nummer 7 i 1.10m lørdag og nummer 5 i 1.15m søndag. Alle resultater kan ses her: https://nryfstevne.no/events/06bf0b81-d5f5-423a-a1d6-641ba9f33aac/results/ 


Hanne og Genova V

 

Ingelin og Karentino Gold´s

 





Rideleir uke 26 og uke 27

Postet av Ålgård rideklubb den 27. Jun 2021

Felles for begge ukene.


Oppmøte i kafeen kl 09.00. Henting på ettermiddagen 17.00 (evt en gang mellom 16.30-17.00)

Lunsj hver dag. Gi beskjed om noen har allergier.

Åpen kafe hver dag der en kan kjøpe brus/sjokolade/snop. Vi tar ikke imot kontanter. Vi skriver opp en liste for hver enkelt, som blir fakturert i etterkant. 

Kle deg etter vær og vind, noe skiftetøy kan være lurt å ha med. 

Husk coronahensyn, og ikke kom om du er syk eller om du eller noen i familien har symptomer på forkjølelse/sykdom. Gi beskjed til ridelæreren din på leiren om noe skulle oppstå. 

Uke 26

Kaja: 959 20 401 Iselin: 959 07 468

Uke 27:

Kaja: 959 20 401 Dina: 949 71 880

Velkommen til rideleir! 




Stevne på SJR og Nord-Karmøy

Postet av Ålgård rideklubb den 20. Jun 2021

Helgen 11.-13. juni ble det avholdt Landsstevne på Sandnes og Jæren Rideklubb. Det var også satt opp 1m hver dag som gikk som distriktsstevne. Vi er glade for å kunne ri stevner igjen og setter pris på Sandnes og Jæren Rideklubb som nok en gang avholdt stevne her i regionen. Klubben stilte med flere ekvipasjer. Andrea og Oxview Denver er klubbens eneste ponniekvipasje og sørget for gode resultater i både LC og LB hvor det ble til en flott 3. plass i LB lørdag. 


Andrea og Denver

Av andre ryttere hadde klubben Kaja Hammer, Ingelin Maria Eliassen, Marita Norem, Linn-Beate Paulsen, Hanne Håkonsen, Mai Brit Skjervik, Sara Eikeland og Amalie Johansen til start. Det ble til noen gode runder og erfaringer. I alt fikk klubben 4 plasseringer hvor en av disse var Andrea og Denver, 1. plass til Marita i 1.10 lørdag, 7. plass til Hanne i 1.10 lørdag og 1. plass til Sara i 1.10 søndag. Link til resultatlister her: https://nryfstevne.no/events/dff27ce2-3dcc-4064-9deb-6ece09507367/results/


Sara og Cantona
Mai Brit og La Dita Z

Hanne og Genova V

 

I tillegg til kjekt stevne på Sandnes og Jæren ble det også avholdt stevne på Nord-Karmøy Rideklubb 19.-20. juni hvor Iselin Hopland representerte klubben med Chekandina. De red tre klasser hvor det blant annet ble til en flott feilfri runde i 80 på lørdagen. Link til resultatlister her: https://online.equipe.com/en/competitions/41589

 






Informasjon rideskolen høsten 2021

Postet av Ålgård rideklubb den 20. Jun 2021

Til alle elever i rideskolen.


Oppstart rideskolen fra høsten blir mandag 23.august, uke 34.

Fra og med høsten vil alle timer starte 17.15, også de som tidligere har startet 17.00.

Det har blitt noen endringer på noen av timene, og de elevene som må flytte time får beskjed om dette. Ellers fortsetter alle timene likt som nå før ferien. 

Fra høsten kan elevene møte opp tidligst 30 minutter før ridetimen, og kan være med og strigle og sale opp hestene. 

Vi ønsker alle en riktig fin sommerferie, og ønsker alle velkommen tilbake til høsten! 





D-stevne Sandnes og Jæren Rideklubb 22-24.mai 2021

Postet av Ålgård rideklubb den 25. Mai 2021

Kaja og CamilloEndelig var det klart for stevne igjen. En av gledene med denne sporten er nettopp å få komme ut å starte stevner. Og i helgen ble årets, for vår del av landet, første distrikts stevne i sprang avholdt på Foss Eikeland. Et stevne også kalt Sandnesgauken. Flere av våre ekvipasjer var mer enn klar til å stille til start. Det viste at tiden har vært vel brukt til trening siden sist konkurranse, for det ble mange gode resultater.

(Takk til Olav Hammer for flotte sprang bilder)

Andrea og DenverDe som stilte til start denne gang for ÅRK var:

Andrea Hetland Fanuelsen med Oxview Denver, Mai Brit Skjervik med La Dita Z, Linn-Beate Paulsen med Hidalgo Van't Dexterhof, Marita Norem med Vidtskue's Nelly og Isabeau Van't Gavershof, Hanne Håkonsen med Genova V, Kaja Hammer med Camillo Son, Sara Eikeland med Cantona I og Ingelin Maria Eliassen med Hadizerma og Karentino Gold's, 

Sara og HanneDet ble totalt åtte flotte plasseringer denne helgen, gratulerer alle sammen!:

2.plass til Andrea med Denver i hest 0.80m lørdag.

4.plass til Linn-Beate med Hidalgo i hest 1.10m lørdag.

11.plass til Marita med Nelly i hest 1.10m lørdag.

5.plass til Kaja med Camillo i hest 0.90m søndag.

3.plass til Sara med Cantona i hest 1.15m søndag.

6.plass til Linn-Beate med Hidalgo i hest 1.15m søndag.

5.plass til Mai Brit med Diva i hest 1.00m mandag.

7.plass til Ingelin med Hadizerma i 1.00m mandag.

Linn-Beate og Hidalgo

Resultater

Lørdag 22.mai

Klasse 1: Hest 0.80m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 38 herav 10 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

2

Andrea

Denver

0-0

34.63

Klasse 2: Hest 0.90m (bedøm 280) Startende i klassen 40 herav 10 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

35

Andrea

Denver

Eli


Klasse 3: Hest 1.00m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 45 herav 12 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

24

Mai Brit

Diva

0-4

33.88

Klasse 4: Hest 1.10m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 57 herav 15 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

4

Linn-Beate

Hidalgo

0-0

33.15
11MaritaNelly0-034.79
32HanneGenova0-434.31

Klasse 5: Hest 1.20m (bedøm 238.2.1) Startende i klassen 38 herav 10 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

24

Linn-Beate

Hidalgo

8

81.77
28HanneGenova890.89

Søndag 23.mai

Klasse 10: Hest 0.90m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 36 herav 9 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng
5KajaCamillo0-028.93

18

Andrea

Denver

0-4

26.79

Klasse 11: Hest 1.05m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 42 herav 11 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

20

Mai Brit

Diva

4

50.16

Klasse 12: Hest 1.15m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 37 herav 10 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng
3SaraCantona0-032.04

6

Linn-Beate

Hidalgo

0-0

34.13
18MaritaNelly0-835.51
30HanneGenova462.23

Mandag 24.mai

Klasse 17: Hest 0.80m (bedøm 280) Startende i klassen 29 herav 8 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng
9KajaCamillo070

Klasse 18: Hest 1.00m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 36 herav 9 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

5

Mai Brit

Diva

0-0

38.62
7IngelinHadizerma0-040.05
28KajaCamillo460.58
31IngelinKarentino782.44

Klasse 19: Hest 1.10m (bedøm 274.1.5.3) Startende i klassen 35 herav 9 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng

16

Ingelin

Hadizerma

0-0

48.80
19MaritaIsabeau0-439.33
28HanneGenova464.06
34IngelinKarentino1878.16

Klasse 20: Hest 1.20m (bedøm 238.2.1) Startende i klassen 27 herav 7 plasserte

Plass
Navn
Hest/Ponni
Feil
Tid/Stilpoeng
8SaraCantona464.97
13MaritaIsabeau867.58
16HanneGenova873.07

Hanne og Genova


Cantona venter i le for regnet

Ingelin og Karentino 


Marita og Nelly 

Mai Brit og Diva

 

Link til resultatene:


https://online.equipe.com/en/competitions/40922




INNKALLING TIL ORDINÆRT ÅRSMØTE

Postet av Ålgård rideklubb den 19. Mar 2021



Til medlemmene i Ålgård Rideklubb


INNKALLING TIL ORDINÆRT ÅRSMØTE



Det innkalles med dette til ordinært årsmøte


Tid:      Torsdag 22.april 2021 kl. 19.00

Sted:    Veveri, Storsalen i 3.etasje


Følgende saker skal behandles:      


1.         Godkjenne de stemmeberettigede.

2.         Velge dirigent.

3.         Velge protokollfører.

4.         Velge to medlemmer til å underskrive protokollen.

5.         Godkjenne innkallingen.

6.         Godkjenne saklisten.

7.         Godkjenne forretningsorden.

8.         Behandle idrettslagets årsberetning.

9.         Behandle idrettslagets regnskap, styrets økonomiske beretning, kontrollutvalgets beretning.

10.       Behandle forslag og saker.    

11.       Fastsette medlemskontingent på minst kr 50, og treningsavgift, eller gi fullmakt til å fastsette treningsavgifter.

12.        Vedta idrettslagets budsjett.

13.        Behandle idrettslagets organisasjonsplan.

14.        Foreta følgende valg:

 a) Styre med leder, nestleder, 4 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.

 b) Kontrollutvalg med 2 medlemmer og 2 varamedlemmer.

 c) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd idrettslaget har     representasjonsrett, eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.

 d) Valgkomité med leder, to medlemmer og ett varamedlem.

 e) Eventuelt øvrige valg i henhold til idrettslagets organisasjonsplan.



Forslag må være sendt styret innen 2 uker før årsmøtet avholdes (senest 8. april). Forslagene sendes på mail til post@algard-rk.no




Styret

18.08.2021






Rideskolen må dessverre holde stengt

Postet av Ålgård rideklubb den 5. Jan 2021

⚠️INFO TIL ALLE I RIDESKOLEN⚠️

Rideskolen stenger ned fra 04.januar, og i to uker, frem til 18.januar. Gjelder dessverre også for hest på fôr. Dette er etter de nye restriksjonene/anbefalingene fra myndighetene og Norges idrettsforbund. 

Spre ordet videre til alle🐴