Dressurstevne 9.januar

Postet av Ålgård rideklubb den 9. Jan 2022

Ålgård Rideklubb startet stevnesessongen tidlig med årets første stevne 9. januar. Dette var en forsinket avholdelse av klubbmesterskap i dressur 2021, som vi dessverre ikke nådde før jul på grunn av mangel på dommer. I tillegg til dressur ble det også gjennomført en gymkhana klasse. Dette er en kjekk klasse for elevene som ikke er helt klar for dressur, eller som ikke fikk øvd nok til programmet. 

Gymkhana klassen ble gjennomført som første klasse etterfulgt av LC:2 (skoleryttere) og LB:2 (klubbmesterskap). I Gymkhana blir alle deltagerne premiert og vi hadde heldigvis noen ivrige elever som var klar så tidlig på året. 

Flinke elever på premieutdeling etter Gymkhana


I LC:2 var det Juli Kristin Skjervik som stakk av med seieren etter en flott runde på George. Andreplassen gikk til Selin Frafjord på Dundee etterfulgt at Martine Bjåland Moseng på Ballybrit Benny. Vi gratulerer de flinke ekvipasjene. 


Vinnere av LC:2 Juli Kristin og George


 

 

I LB:2 var det godt oppmøte som er veldig kjekt for vår lille klubb. Her gikk seieren til Mai Brit Skjervik på Jewel S. Andreplassen tok Amalie Johansen på Ginabresse og tredjeplassen gikk til Hanne Håkonsen på Carlos FF.


Klubbmester i dressur 2021 Mai Brit og Jewel S


 


Like så viktig som det er å opprettholde tradisjonen med klubbmesterskap i sprang og dressur er det å opprettholde tradisjonen med at vinneren av klubbmesteskapet skal i vanngraven. Eller i vår klubb sitt tilfelle: trillebåren! Vi sier vel gjennomført til alle startende og gleder oss til å se hva stevneessongen har å by på for både rideskolen og privatryttere.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.